Loading. Please wait...

Blog

Σημαντικά διαδικτυακά νέα για κάθε ιδιοκτήτη ιστοσελίδας!

Θέλετε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα γύρω από το χώρο του internet και ιδιαίτερα του ηλεκτρονικού εμπορίου; Κάντε bookmark τη συγκεκριμένη σελίδα: σε εβδομαδιαία βάση αναρτούμε σημαντικά νέα γύρω από το ηλεκτρονικό επιχειρείν, την ασφάλεια στο διαδικτύο, αλλά και σημαντικές ιδέες και προτάσεις για να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

15 Nov 2019

Google Maps: Ξεκίνησαν οι χρεώσεις!

Σημαντικές αλλαγές στο οικονομικό μοντέλο των χαρτών της έκανε πρόσφατα η Google, και πιο συγκεκριμένα στους χάρτες που χρησιμοποιούνται σε ιστοσελίδες προκειμένου η κάθε επιχείρηση να πληροφορήσει τους επισκέπτες της για τη φυσική της έδρα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε Περισσότερα ›

19 Jul 2019

Έχετε προβλήματα με τη λήψη emails στα Windows 7; Σας ενδιαφέρει!

Μια πρόσφατη αναβάθμιση στα standard ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε στους servers μας ενδέχεται να έχει επηρεάσει την υπηρεσία λήψης των emails σας.

Διαβάστε Περισσότερα ›

08 May 2019

Τι συμβαίνει όταν λήξει το SSL σας;

Μάθετε με ποιους τρόπους η λήξη του πιστοποιητικού ασφαλείας SSL επηρεάζει τη λειτουργία της ιστοσελίδας σας

Διαβάστε Περισσότερα ›

04 Mar 2019

Τα πιστοποιητικά ασφαλείας SSL της Comodo μετονομάζονται σε Sectigo

Μάθετε τι ακριβώς αλλάζει από εδώ και πέρα, τόσο στα ήδη εγκατεστημένα πιστοποιητικά SSL της Comodo, όσο και στην αγορά νέων

Διαβάστε Περισσότερα ›

08 Feb 2019

Καταργείται το κοινωνικό δίκτυο Google+

Μάθετε τι επιπτώσεις έχει για εσάς αυτή η τεράστια επερχόμενη αλλαγή, κι αν επηρεάζει την παρουσία της επιχείρησής σας στις αναζητήσεις ή σε άλλες υπηρεσίες της Google.

Διαβάστε Περισσότερα ›

07 Jan 2019

Παράταση του χαμηλού συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά

Μέχρι το τέλος Ιουνίου του 2019 θα διατηρηθεί ο χαμηλός συντελεστής ΦΠΑ στα νησιά που εξακολουθούν να πλήττονται από την προσφυγική κρίση...

Διαβάστε Περισσότερα ›

06 Nov 2018

Είναι έτοιμο το e-shop σας για τη φετινή Black Friday 2019;

H «Black Friday» θα έρθει φέτος για τέταρτη φορά στην Ελλάδα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. Είστε έτοιμοι να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας στη πιο γνωστή παγκοσμίως γιορτή καταναλωτών;

Διαβάστε Περισσότερα ›

06 Nov 2018

Τί είναι το ηλεκτρονικό «ψάρεμα» και πως θα προστατευτείτε

Μάθετε τι είναι το ηλεκτρονικό \"ψάρεμα\", πως θα το αναγνωρίζετε, και τι πρέπει να κάνετε όταν λάβετε τέτοιο μήνυμα

Διαβάστε Περισσότερα ›

27 Sep 2018

Πωλήσεις στο εξωτερικό για e-shops (βάσει έρευνας PayPal)

Ανακαλύψτε τα σημεία-κλειδιά των αποτελεσμάτων της παγκόσμιας έρευνας e-commerce που διεξάχθηκε για λογαριασμό της PayPal στην Ελλάδα και σε 30 ακόμη χώρες.

Διαβάστε Περισσότερα ›

01 Aug 2018

Κατασκευή website με επιδότηση μέσω των δράσεων Ψηφιακό Βήμα & Ψηφιακό Άλμα

Οι νέες δράσεις Ψηφιακό Βήμα και Ψηφιακό Άλμα στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, επιδοτώντας τις επιχειρήσεις με 50% για τη κατασκευή website, αγορά λογισμικού και hardware κτλ.

Διαβάστε Περισσότερα ›

04 Jul 2018

Μέχρι τον Δεκέμβριο η παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα πέντε νησιά

Δημοσιεύθηκε από την Κυβέρνηση το ΦΕΚ που επισημοποιεί την αναβολή της αύξησης του ΦΠΑ...

Διαβάστε Περισσότερα ›

13 Apr 2018

Το SSL είναι εδώ για να μείνει

Ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2018, ο Chrome θα επισημαίνει πλέον όλες τις τοποθεσίες HTTP (δηλαδή όσες δεν διαθέτουν SSL) ως \"μη ασφαλείς\"...

Διαβάστε Περισσότερα ›

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή