Loading. Please wait...

Blog

Σημαντικά διαδικτυακά νέα για κάθε ιδιοκτήτη ιστοσελίδας!

Θέλετε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα γύρω από το χώρο του internet και ιδιαίτερα του ηλεκτρονικού εμπορίου; Κάντε bookmark τη συγκεκριμένη σελίδα: σε εβδομαδιαία βάση αναρτούμε σημαντικά νέα γύρω από το ηλεκτρονικό επιχειρείν, την ασφάλεια στο διαδικτύο, αλλά και σημαντικές ιδέες και προτάσεις για να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

27 Sep 2018

Πωλήσεις στο εξωτερικό για e-shops (βάσει έρευνας PayPal)

Ανακαλύψτε τα σημεία-κλειδιά των αποτελεσμάτων της παγκόσμιας έρευνας e-commerce που διεξάχθηκε για λογαριασμό της PayPal στην Ελλάδα και σε 30 ακόμη χώρες.

Διαβάστε Περισσότερα ›

01 Aug 2018

Κατασκευή website με επιδότηση μέσω των δράσεων Ψηφιακό Βήμα & Ψηφιακό Άλμα

Οι νέες δράσεις Ψηφιακό Βήμα και Ψηφιακό Άλμα στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, επιδοτώντας τις επιχειρήσεις με 50% για τη κατασκευή website, αγορά λογισμικού και hardware κτλ.

Διαβάστε Περισσότερα ›

04 Jul 2018

Μέχρι τον Δεκέμβριο η παράταση του μειωμένου ΦΠΑ στα πέντε νησιά

Δημοσιεύθηκε από την Κυβέρνηση το ΦΕΚ που επισημοποιεί την αναβολή της αύξησης του ΦΠΑ...

Διαβάστε Περισσότερα ›

13 Apr 2018

Το SSL είναι εδώ για να μείνει

Ξεκινώντας από τον Ιούλιο του 2018, ο Chrome θα επισημαίνει πλέον όλες τις τοποθεσίες HTTP (δηλαδή όσες δεν διαθέτουν SSL) ως \"μη ασφαλείς\"...

Διαβάστε Περισσότερα ›

22 Mar 2018

GDPR: πληροφορίες και πρακτικοί κανόνες εφαρμογής για e-shop

Σίγουρα έχετε συναντήσει πολλά άρθρα στο διαδίκτυο σχετικά με την οδηγία GDPR που έχει θεσπίσει η ΕΕ και αφορά όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται ή συναλλάσσονται με αυτή. Για τη διευκόλυνσή σας, παραθέτουμε απαντήσεις σε πολύ βασικά ερωτήματα σχετικά με το θέμα.

Διαβάστε Περισσότερα ›

12 Feb 2018

Ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας ηλεκτρονικού εμπορίου B2C 2017 στην Ελλάδα

Πως κινήθηκε το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα το 2017; Σε τι επίπεδα κυμάνθηκαν οι πωλήσεις και ο τζίρος; Πως αλληλοεπηρεάζονται το φυσικό με το ηλεκτρονικό κατάστημα; Από τι είδους συσκευές προτιμάνε οι καταναλωτές να κάνουν online αγορές; Επιλέγουν να αγοράζουν από Ελλάδα ή εξωτερικό; Αναλύουμε για εσάς τα αποτελέσματα της έρευνας, για να διαπιστώσετε αν χρειάζεται να προσαρμόσετε τις πολιτικές σας, έτσι ώστε να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί!

Διαβάστε Περισσότερα ›

18 Jan 2018

Διασύνδεση e-shop με ERP: Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας!

Έχετε ERP ή εμπορολογιστικό πρόγραμμα και δημιουργείτε τις καρτέλες των πελατών σας χειροκίνητα; Ενημερώνετε τις διαθεσιμότητες και τις τιμές των προϊόντων σας με το χέρι; Υπάρχει καλύτερος τρόπος!

Διαβάστε Περισσότερα ›

03 Jan 2018

Έχετε εφαρμόσει τις αλλαγές του συντελεστή ΦΠΑ για τα νησιά του Αιγαίου στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Από 1η Ιανουαρίου 2018 καταργείται ο μειωμένος ΦΠΑ στα περισσότερα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκανήσων. Αυτό επηρεάζει για ακόμα μια φορά τα συστήματα υπολογισμού του ΦΠΑ, και κατ\' επέκταση τα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Διαβάστε Περισσότερα ›

03 Nov 2017

Ακόμα να εγκαταστήσετε SSL στην ιστοσελίδα σας;

Εάν διαθέτετε οποιονδήποτε διαδικτυακό τόπο, είτε μια απλή σελίδα παρουσίασης της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, είτε eshop, θα πρέπει άμεσα να προβείτε σε προμήθεια και εγκατάσταση SSL...

Διαβάστε Περισσότερα ›

20 Oct 2017

Τέλος εποχής για το Microsoft Office 2007

Στις 10 Οκτωβρίου 2017, το Office 2007 έφτασε στο τέλος του κύκλου υποστήριξής του. Εάν δεν έχετε ήδη αρχίσει να αναβαθμίζετε το περιβάλλον του Office 2007, η Microsoft προτείνει...

Διαβάστε Περισσότερα ›

17 Oct 2017

Παράνομη η συλλογή δεδομένων των Windows 10 στην Ολλανδία

Η ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων ορίζει ότι η πολιτική συλλογής δεδομένων των Windows 10 της Microsoft...

Διαβάστε Περισσότερα ›

13 May 2017

Σε εξέλιξη ευρεία κυβερνοεπίθεση τύπου Ransomware

Σε εξέλιξη ευρεία κυβερνοεπίθεση τύπου Ransomware\r\nΠοιοι είναι οι γενικοί κανόνες προφύλαξης...

Διαβάστε Περισσότερα ›

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200