Loading. Please wait...

Διασύνδεση e-shop με ERP: Ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας!

18 Jan 2018

Εισάγετε ακόμα καρτέλα νέου πελάτη χειροκίνητα; Ενημερώνετε τις διαθεσιμότητες προϊόντων και τις νέες ηλεκτρονικές παραγγελίες με το χέρι; Έχετε χάσει χρόνο και χρήμα από λάθη στην πληκτρολόγηση τιμών; Μήπως δουλεύετε περισσότερο για το e-shop σας παρά για την υπόλοιπη επιχείρησή σας; Αν έστω και σε μία από τις παραπάνω ερωτήσεις η απάντηση είναι θετική, σας πληροφορούμε ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος!

Η TotalWeb μετά από μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχει υλοποιήσει μηχανισμούς και μεθοδολογίες διασύνδεσης e-shop με ποικιλία ERP/εμπορικών-λογιστικών προγραμμάτων, (γνωστές και ως «γέφυρες»). Οι υλοποιήσεις αυτές  εφαρμόστηκαν με επιτυχία σε πλήθος πελατών μας, εξοικονομώντας τους χρόνο και χρήμα!

Μπορούμε να προσαρμόσουμε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα ώστε να συγχρονίζεται με το ERP ή το εμπορολογιστικό σας πρόγραμμα, σύμφωνα με τις εμπορικές και διαδικαστικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες.  Έτσι θα λάβετε μια πλήρως ολοκληρωμένη και αυτόνομη λύση, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας!

Τι σας προσφέρει ένας μηχανισμός διασύνδεσης e-shop με ERP;

Οι διαδικασίες διασύνδεσης που περιγράφονται πιο κάτω, μπορούν να πραγματοποιούνται είτε αυτόματα (σε πραγματικό χρόνο ή ανά τακτά χρονικά διαστήματα), είτε κατ’ απαίτηση (την ώρα που επιλέγει ο χειριστής). Αυτό εξαρτάται τόσο από τις πολιτικές της κάθε επιχείρησης (πωλήσεων, οργανωτικές κτλ), όσο και από τις δυνατότητες ή τους περιορισμούς της κάθε πλατφόρμας ERP.

Διαδικασία συγχρονισμού των προϊόντων και των κατηγοριών τους μεταξύ ERP και ηλεκτρονικού καταστήματος

Όλα τα προϊόντα και οι κατηγορίες τους, μπορούν να μεταφέρονται από το ERP στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα αυτοματοποιημένα. Οι κωδικοί, οι τίτλοι, οι φωτογραφίες, οι τιμές, οι διαθεσιμότητες αποθήκης κι οποιαδήποτε άλλα στοιχεία προϊόντος, μπορούν να συγχρονίζονται με το e-shop σας, γρήγορα, αναίμακτα και αλάνθαστα!

Διαδικασία δημιουργίας νέων πελατών από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο ERP 

Οι νέοι πελάτες που εγγράφονται στο e-shop σας, μπορούν να καταχωρηθούν και στο ERP μέσω αυτής της διαδικασίας. Σε μερικές περιπτώσεις (B2B / πελάτες χονδρικής), μας έχει ζητηθεί και έχουμε υλοποιήσει και το αντίστροφο, δηλαδή την δημιουργία προφίλ νέων πελατών από το ERP στο e-shop.

Διαδικασία ενημέρωσης παραγγελιών από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα στο ERP

Οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιείται στο e-shop σας, μπορεί να δημιουργηθεί και στο ERP, ώστε να ολοκληρώνεται η έκδοση τιμολογίου ή απόδειξης αυτόματα (χωρίς την ανάγκη εισαγωγής των στοιχείων πελάτη και ειδών), ανάλογα την περίπτωση. Αντιστρόφως, το ERP μπορεί να ενημερώνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για την πορεία της παραγγελίας (κατάσταση αποστολής, voucher αποστολής κτλ) μέχρι και το στάδιο της παράδοσής της στον καταναλωτή!

Δυνατότητα επιλογής κεντρικής βάσης ενημέρωσης

Μπορείτε να επιλέξετε εσείς ποια θα είναι η κεντρική βάση δεδομένων που θα ενημερώνετε, το e-shop ή το ERP σας. Αυτή η δυνατότητα επιλογής σας δίνει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ακόμα και όταν δεν έχετε ενημερωμένη αποθήκη υλικών/προϊόντων!

Γιατί χρειάζεστε μια ολοκληρωμένη λύση διασύνδεσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος με το ERP/Λογιστικό πρόγραμμα;

Εξοικονομείτε σημαντικούς πόρους και αυξάνεται η παραγωγικότητα

Η αμεσότητα και η ταχύτητα ενημέρωσης που προσφέρει ένας μηχανισμός «γεφύρωσης» του e-shop σας με το ERP, θα εξοικονομήσει πάρα πολύ χρόνο, τόσο σε σας όσο και στο προσωπικό που διαθέτετε. Έτσι, θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με πιο εποικοδομητικές εργασίες, όπως τις πωλήσεις, το marketing, την ανάπτυξη της επιχείρησής σας κλπ., αυξάνοντας τη παραγωγικότητά σας.

Βελτιώνετε τη φήμη της επιχείρησής σας και αναβαθμίζετε το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών

Οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες συγχρονισμού και η εναρμόνιση των πληροφοριών ανάμεσα στα δύο υποσυστήματα, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προσφέρετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες σας, τις οποίες να είστε σίγουροι ότι θα εκτιμήσουν. Όχι μόνο θα συνεχίσουν να αγοράζουν από εσάς, αλλά θα σας προτείνουν και σε άλλους!

Ποια είναι τα στάδια υλοποίησης της ολοκληρωμένης λύσης που προτείνουμε;

  1. Αναλύουμε τις ανάγκες διασύνδεσης των προγραμμάτων που ήδη διαθέτετε με το e-shop σας
  2. Προτείνουμε σενάρια επικοινωνίας μεταξύ ERP και e-shop βάσει των αναγκών της επιχείρησης αλλά και των δυνατοτήτων του ERP
  3. Υλοποιούμε τα σενάρια σε επίπεδο λογισμικού
  4. Πραγματοποιούμε δοκιμαστικά σενάρια για να επιβεβαιώσουμε την ορθή και αποτελεσματική λειτουργία της υλοποίησης
  5. Αναπτύσσουμε διαδικασίες ειδοποιήσεων / αναφοράς σφαλμάτων
  6. Ενεργοποιούμε τη λειτουργία των δοκιμασμένων πλέον μηχανισμών ενημέρωσης στο τελικό περιβάλλον λειτουργίας τους
  7. Υποστηρίζουμε (αν και όποτε χρειαστεί) την τελική υλοποίηση
  8. Εφόσον μας ζητηθεί , εξελίσσουμε και επεκτείνουμε τους υπάρχοντες μηχανισμούς, (π.χ. προσθήκη συγχρονισμού και αυτόματης ενημέρωσης από XML λίστες προϊόντων προμηθευτών)

Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες σας τώρα!

Για περισσότερες λεπτομέρειες και οποιεσδήποτε επιπλέον απορίες έχετε, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.5907.200 ή στείλτε μας αίτημα ενδιαφέροντος, κι εμείς αφού αναλύσουμε τις ανάγκες σας, θα σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση!

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200