Loading. Please wait...

Ενδεικτικά έργα

Ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμογές από την TotalWeb

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε στη TotalWeb είναι μοναδικά! Είτε αναζητείτε μια απλή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε ένα προηγμένα e-shop με πολλαπλούς καταλόγους ανά κατηγορία πελάτη, ποσοτικές και χρονικές εκπτώσεις, ηλεκτρονικά καταστήματα με προηγμένα εργαλεία προώθησης πωλήσεων, eshop με διασύνδεση με εμπορολογιστικά συστήματα ή ERPs για αυτόματη ενημέρωση αποθέματος, τιμών, πελατών, επαφών, παραγγγελιών κ.ά, σε εμάς θα βρείτε δοκιμασμένες, σύγχρονες και με αντοχή στο χρόνο λύσεις!

Εκδόσεις Grivas

  • CMS, Publications, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, ERP-CRM Integration, Custom Κατασκευή
  • https://grivas.gr

Το ανανεωμένο website παρουσίασης βιβλίων εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας των εκδόσεων Grivas

Επισκεφτείτε το ›

ESTIASI

Το πλήρως ανανεωμένο αισθητικά και λειτουργικά ηλεκτρονικό πολυκατάστημα εμπορίας επαγγελματικού εξοπλισμού και ειδών μαζικής εστίασης.

Επισκεφτείτε το ›

Λιπαντικά Eldon's

Πλήρως ανανεωμένο σε εμφάνιση και περιεχόμενο είναι το νέο website που αναπτύξαμε για την εταιρεία ELDON'S, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείας παραγωγής και εμπορίας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, γράσων και ειδικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Επισκεφτείτε το ›

Δίγκας Ιατρικά-Ορθοπεδικά

  • E-Commerce, Retail-B2C, B2B, Health, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, ERP-CRM Integration, Custom Κατασκευή
  • https://www.digas.gr

Νέα εμφάνιση, νέες δυνατότητες, νέα δυναμική πνοή! Το e-shop πώλησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων www.digas.gr αναβαθμίστηκε και σας περιμένει με νέα εξελιγμένα χαρακτηριστικά όπως Onepage Checkout, guest checkout, full AJAX cart, μηχανισμό cross-sales, συμβατότητα ορθής προβολής με όλες τις συσκευές (full responsive design) και πολλά άλλα!

Επισκεφτείτε το ›

Santorini Crystal Blue Boutique Hotel

Το Santorini Crystal Blue Boutique Hotel, είναι μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στο Καμάρι Σαντορίνης, η οποία διαθέτει παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια πολύγλωσση mobile-friendly ιστοσελίδα που αντικατοπτρίζει με ιδανικό τρόπο τα μοναδικά χαρακτηριστικά πολυτέλειας και φινέτσας που κάνουν το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει.

Επισκεφτείτε το ›

KitchenPro Εξοπλισμοί Εστίασης

Η KitchenPRO είναι μία εταιρία που ειδικεύεται στην εισαγωγή, εμπορία και κατασκευή μηχανημάτων & εξοπλισμών επαγγελματικής εστίασης σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και ποιοτικότερους οίκους της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Επισκεφτείτε το ›

MOTO Expert v.4 - Premium Bike Accessories

  • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Marketing, Custom Κατασκευή
  • https://www.motoexpert.gr

Μετά από αρκετούς μήνες ανάλυσης, σχεδιασμού και ανάπτυξης, το νέο πλήρως ανανεωμένο e-shop της εταιρείας MOTOexpert έγινε πραγματικότητα, με στοιχεία που θα ζήλευαν ακόμα και πολυεθνικές του χώρου πώλησης αξεσουάρ αναβατών μοτοσυκλέτας! Πολλά είναι τα στοιχεία που καθιστούν το νέο project πρωτοποριακό, ωστόσο ξεχωρίζουν: το μοντέρνο design σε συνδιασμό με ένα πλήθος εύχρηστων εργαλείων πλοήγησης, πετυχαίνοντας μια κορυφαία εμπειρία χρήστη τόσο σε υπολογιστές όσο και σε συσκευές αφής, οι κορυφαίες επιδόσεις κατά την πλοήγηση και την αναζήτηση προϊόντων, και η καθολική μεταφορά όλων των δεδομένων από το παλαιότερο e-shop στο νέο χωρίς κανένα συμβιβασμό.

Επισκεφτείτε το ›

TUMI Jewellery

  • E-Commerce, B2B, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή
  • https://www.tumi.gr/

Ολοκληρώσαμε το νέο υψηλών προδιαγραφών e-shop χονδρικής πώλησης κοσμημάτων της εταιρείας TUMI. Υπερκαλύπτοντας τις ανάγκες του πελάτη μας υλοποιήσαμε ένα πλήρες Β2Β ηλεκτρονικό κατάστημα με προηγμένα χαρακτηριστικά όπως εξελιγμένα εργαλεία διαχείρισης, custom-made μηχανισμό μαζικής αγοράς προϊόντων και παραλλαγών (πχ 5 τεμάχια για κάθε μέγεθος δαχτυλιδιού), εξεζητημένες δυνατότητες διαχείρισης καλαθιού αγοράς (αναζήτηση εντός καλαθιού, μαζική μεταβολή ποσοτήτων, αποθήκευση/επαναφορά πολλαπλών καλαθιών κ.α.), εύκολη ενημέρωση καταλόγου μέσω MS Excel κ.α.

Επισκεφτείτε το ›

Open Fashion

Το ανανεωμένο web site της γνωστής φίρμας ρούχων Open Fashion είναι πλέον στον αέρα και φιλοξενεί την ολοκαίνουρια ανοιξιάτικη & καλοκαιρινή collection για το 2023!

Επισκεφτείτε το ›

EFAR Fashion

Με γυναικεία brands ένδυσης, αξεσουάρ και πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο διαθέτοντας ένα μεγάλο δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων, η EFAR FASHION απέκτησε πλέον μια μοντέρνα και εκλεπτυσμένη διαδικτυακή παρουσία. Σχεδιάσαμε μία πρωτότυπη ιστοσελίδα με custom made design και εντυπωσιακά galleries που αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα brands της εταιρείας.

Επισκεφτείτε το ›

ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ - Foodservice για Ξενοδοχεία, Εστιατόρια & Catering

Η ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος μερικών από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς οίκους τροφίμων του εξωτερικού, μας εμπιστεύθηκε την κατασκευή της νέας της ιστοσελίδας. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα ταχύτατο mobile-friendly site που παρουσιάζει με απλό και κανανοητό τρόπο τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της.

Επισκεφτείτε το ›

e-agores.eu

Με μοντέρνο και εύχρηστο design, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα e-agores.eu είναι πλέον γεγονός! Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μία άμεσης απόκρισης και υψηλής ταχύτητας ιστοσελίδα, με προηγμένα χαρακτηριστικά όπως πολλαπλή διασύνδεση και ενημέρωση καταλόγου προϊόντων από αποθήκες προμηθευτών, αναβαθμισμένη λειτουργικότητα στη διαχείριση παραλλαγών και γρήγορο checkout.

Επισκεφτείτε το ›

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή