Loading. Please wait...

Ενδεικτικά έργα

Ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμογές από την TotalWeb

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε στη TotalWeb είναι μοναδικά! Είτε αναζητείτε μια απλή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε ένα προηγμένα e-shop με πολλαπλούς καταλόγους ανά κατηγορία πελάτη, ποσοτικές και χρονικές εκπτώσεις, ηλεκτρονικά καταστήματα με προηγμένα εργαλεία προώθησης πωλήσεων, eshop με διασύνδεση με εμπορολογιστικά συστήματα ή ERPs για αυτόματη ενημέρωση αποθέματος, τιμών, πελατών, επαφών, παραγγγελιών κ.ά, σε εμάς θα βρείτε δοκιμασμένες, σύγχρονες και με αντοχή στο χρόνο λύσεις!

Xamila-Asfalistra.gr

Το ασφαλιστικό πρακτορείο L.F.G. απέκτησε σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση! Μέσα από την απλή και εύχρηστη μηχανή αναζήτησης ασφαλιστικών προϊόντων που διαθέτει μπορείτε να βρείτε τις πιο αξιόπιστες και τις πιο οικονομικές ασφαλειες αυτοκινήτου, μηχανής, taxi και ΦΙΧ της αγοράς!

Επισκεφτείτε το ›

Ελληνικά Αγρόσυκα

 • CMS, Food, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.agrofigs.gr/

Η εταιρεία "Ελληνικά Αγρόσυκα" έχει πλέον νέα μοντέρνα παρουσία στο διαδίκτυο! Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια πρωτότυπη και ταχύτατη ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης υψηλής αισθητικής, με γνώμονα τις απαιτήσεις των σύγχρονων desing trends και του ανταγωνισμού.

Επισκεφτείτε το ›

Cobalt Solid Property Investments

Με φρέσκο και κομψό σχεδιασμό, η νέα ιστοσελίδα της Cobalt είναι στον αέρα! Υλοποιήσαμε μια διαδικτυακή εταιρική παρουσία με αρκετές δυνατότητες διαμόρφωσης αρχικής σελίδας και εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό.

Επισκεφτείτε το ›

Κοσμήματα και αξεσουάρ Asimetrico

 • CMS, E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.asimetrico.gr

Τα πρωτότυπα κοσμήματα και αξεσουάρ της Asimetrico προβάλλονται με τον πιο ιδανικό τρόπο στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας! Κατασκευάσαμε ένα e-shop υψηλών επιδόσεων χρησιμοποιώντας μοντέρνες τεχνικές όπως asynchronous content loading, προηγμένα εργαλεία διαχείρισης και εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη πλοήγηση.

Επισκεφτείτε το ›

Βιβλιοπωλείο Καγιάφας

 • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.e-kagiafas.gr

Το καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα e-kagiafas.gr είναι στον αέρα! Ξεχωρίζουν η ταχύτατη απόκριση παρά τον μεγάλο όγκο προϊόντων, η μοντέρνα responsive σχεδίαση, και το λειτουργικό περιβάλλον πλοήγησης που βοηθάει τον επισκέπτη να βρει αυτό που ψάχνει εύκολα και γρήγορα.

Επισκεφτείτε το ›

Λιπαντικά Eldon's

 • CMS, B2B, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.eldons.gr

Πλήρως ανανεωμένο σε εμφάνιση και περιεχόμενο είναι το νέο website που αναπτύξαμε για την εταιρεία ELDON'S, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείας παραγωγής και εμπορίας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών, γράσων και ειδικών προϊόντων στην Ελλάδα.

Επισκεφτείτε το ›

ST Color - ευρεία γκάμα επαναβαφής, προεργασίας και περιποίησης αυτοκινήτου

 • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.stcolor.gr

Ολοκληρώσαμε τον επανασχεδιασμό και κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης STColor! Εφαρμόσαμε σύγχρονες πρακτικές με το καλύτερο δυνατό τρόπο, πετυχαίνοντας μια μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση σε κάθε είδους συσκευή, desktop ή mobile. Το νέο eshop είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Opencart, στην οποία μεταφέραμε πλήρως όλα τα δεδομένα από προηγούμενη πλατφόρμα (WordPress) όπως άρθρα, προϊόντα, κατηγορίες, φωτογραφίες, παράμετροι προΪόντων κ.α. Μάλιστα για την υποστήριξη των παραλλαγών προϊόντων υλοποιήσαμε custom made μηχανισμό, προκειμένου η διαχείρισή τους να είναι ευκολότερη και αμεσότερη.

Επισκεφτείτε το ›

XLNCE - Real Estate Development & Investment

 • CMS, Real Estate, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.xlnce.gr

Η φρέσκια και μοντέρνα ιστοσελίδα της εταιρείας Ανάπτυξης, Διαχείρισης, Εκμετάλλευσης Ακίνητης Περιουσίας και Επιχειρηματικών Συμβουλών XLNCE.

Επισκεφτείτε το ›

Santorini Crystal Blue Boutique Hotel

Το Santorini Crystal Blue Boutique Hotel, είναι μια σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα στο Καμάρι Σαντορίνης, η οποία διαθέτει παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια πολύγλωσση mobile-friendly ιστοσελίδα που αντικατοπτρίζει με ιδανικό τρόπο τα μοναδικά χαρακτηριστικά πολυτέλειας και φινέτσας που κάνουν το ξενοδοχείο να ξεχωρίζει.

Επισκεφτείτε το ›

VIADORO - Ρολόγια & κοσμήματα

 • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Hosting, SSL-Security
 • https://www.viadoro.com

Το κορυφαίο e-shop με τα μοναδικά brands απέκτησε μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση! Στο ViaDoro.com θα βρείτε όλες τις μάρκες ρολογιών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, μέσα από ένα εύχρηστο, εντυπωσιακό και mobile-friendly περιβάλλον!

Επισκεφτείτε το ›

Hotel Dioni

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας της ξενοδοχειακής επιχείρησης Hotel Dioni με μεγάλη επιτυχία! Για την υλοποίηση του έργου εφαρμόσαμε σύγχρονες πρακτικές, αποδίδοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο μια μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση!

Επισκεφτείτε το ›

PharmacyOnClick.gr

 • E-Commerce, Health, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.pharmacyonclick.gr

To PharmacyOnClick αναβαθμίστηκε! Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 6 χρονών, ο διαδικτυακός τόπος απέκτησε ένα πιο φρέσκο responsive design, μοναδικά εργαλεία διαχείρισης, αυτόματες ειδοποιήσεις με SMS και πολλά άλλα!

Επισκεφτείτε το ›

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή