Loading. Please wait...

Ενδεικτικά έργα

Ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμογές από την TotalWeb

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε στη TotalWeb είναι μοναδικά! Είτε αναζητείτε μια απλή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε ένα προηγμένα e-shop με πολλαπλούς καταλόγους ανά κατηγορία πελάτη, ποσοτικές και χρονικές εκπτώσεις, ηλεκτρονικά καταστήματα με προηγμένα εργαλεία προώθησης πωλήσεων, eshop με διασύνδεση με εμπορολογιστικά συστήματα ή ERPs για αυτόματη ενημέρωση αποθέματος, τιμών, πελατών, επαφών, παραγγγελιών κ.ά, σε εμάς θα βρείτε δοκιμασμένες, σύγχρονες και με αντοχή στο χρόνο λύσεις!

TESORO Jewellery Workshop

 • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • http://www.etesoro.gr

Το κοσμηματοπωλείο TESORO - ΑΦΟΙ ΟΡΦΑΝΟΥ απέκτησε το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα. Σχεδιάσαμε ένα minimal και παράλληλα "πολυτελές" logo. Αναδείξαμε τα προϊόντα με το καλύτερο δυνατό τρόπο με ένα "καθαρό" design σε πλήρη εναρμόνηση με WCAG2.0 έπειτα από έλεγχο με 3 εργαλεία πιστοποίησης και ενσωμάτωση του module TotalAcc(essibility).

Επισκεφτείτε το ›

Hotel Dioni

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας της ξενοδοχειακής επιχείρησης Hotel Dioni με μεγάλη επιτυχία! Για την υλοποίηση του έργου εφαρμόσαμε σύγχρονες πρακτικές, αποδίδοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο μια μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση!

Επισκεφτείτε το ›

Markidis Electronics

 • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.markidis.gr

Το ανασχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Markidis Electronics, είναι στον αέρα! Η εταιρεία μας ανέλαβε τη μελέτη αναδιοργάνωσης των κατηγοριών, τη συμβουλευτική για τη δημιουργία αποτελεσματικών φίλτρων αναζήτησης, την μεταφορά πάνω από 16.000 προϊόντων από το προηγούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα στο νέο, την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση χρησιμοποιώντας τεχνικές Responsive Web Design, την ανάπτυξη εφαρμογής ενημέρωσης του καταλόγου και των παραγγελιών μεταξύ του eshop και του ERP της επιχείρησης, καθώς και την υλοποίηση της δυνατότητα online χονδρικής πώλησης προϊόντων (Β2Β)

Επισκεφτείτε το ›

PharmacyOnClick.gr

 • E-Commerce, Health, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.pharmacyonclick.gr

To PharmacyOnClick αναβαθμίστηκε! Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 6 χρονών, ο διαδικτυακός τόπος απέκτησε ένα πιο φρέσκο responsive design, μοναδικά εργαλεία διαχείρισης, αυτόματες ειδοποιήσεις με SMS και πολλά άλλα!

Επισκεφτείτε το ›

Βιβλιοπωλείο Καγιάφας

 • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.e-kagiafas.gr

Το καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα e-kagiafas.gr είναι στον αέρα! Ξεχωρίζουν η ταχύτατη απόκριση παρά τον μεγάλο όγκο προϊόντων, η μοντέρνα responsive σχεδίαση, και το λειτουργικό περιβάλλον πλοήγησης που βοηθάει τον επισκέπτη να βρει αυτό που ψάχνει εύκολα και γρήγορα.

Επισκεφτείτε το ›

Κοσμήματα και αξεσουάρ Asimetrico

 • CMS, E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.asimetrico.gr

Τα πρωτότυπα κοσμήματα και αξεσουάρ της Asimetrico προβάλλονται με τον πιο ιδανικό τρόπο στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας! Κατασκευάσαμε ένα e-shop υψηλών επιδόσεων χρησιμοποιώντας μοντέρνες τεχνικές όπως asynchronous content loading, προηγμένα εργαλεία διαχείρισης και εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη πλοήγηση.

Επισκεφτείτε το ›

Εργαστήρι Μαξιλαριών "Kerkis"

Ανανεωμένο και σύγχρονο πλέον το εργαστήρι κατασκευής μαξιλαριών Kerkis στη νέα του έκδοση! Μαξιλάρια όλων των τύπων για επαγγελματικούς χώρους και οικίες.

Επισκεφτείτε το ›

OTC.gr online φαρμακείο

 • E-Commerce, Health, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.otc.gr

To online φαρμακείο otc.gr αναβαθμίστηκε! Με την άψογη λειτουργικότητά του σε όλες τις συσκευές, την απλότητα στη χρήση, το "καθαρό" design και τα μοναδικά εργαλεία μαζικής διαχείρισης της TotalWeb, ανανεώνει τη παρουσία του στο διαδίκτυο για πολλά χρόνια ακόμα.

Επισκεφτείτε το ›

Serko Ararat

 • E-Commerce, B2B, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, SEO, Ad Campaign, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.serkoararat.gr

Επαγγελματικός εξοπλισμός ξενοδοχείων & χώρων εστίασης από το 1948

Επισκεφτείτε το ›

Μανόλης Αυγερινός & Συνεργάτες Design + Construction

 • CMS, Real Estate, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Copy-Writing, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.avgerinos.gr

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία την κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας Μανόλης Αυγερινός & Συνεργάτες. Εφαρμόσαμε ένα μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό έτσι ώστε να αναδεικνύονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο η εμπειρία κι οι δεξιότητες της συνεργατών της εταιρείας, όσο και τα έργα που έχει πραγματοποιήσει. Ευκολία πλοήγησης, σαφήνεια παρουσίασης και ταχύτητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της υλοποίησης μας.

Επισκεφτείτε το ›

Ελληνικά Αγρόσυκα

 • CMS, Food, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή, Hosting, SSL-Security
 • https://www.agrofigs.gr/

Η εταιρεία "Ελληνικά Αγρόσυκα" έχει πλέον νέα μοντέρνα παρουσία στο διαδίκτυο! Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια πρωτότυπη και ταχύτατη ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης υψηλής αισθητικής, με γνώμονα τις απαιτήσεις των σύγχρονων desing trends και του ανταγωνισμού.

Επισκεφτείτε το ›

Xamila-Asfalistra.gr

Το ασφαλιστικό πρακτορείο L.F.G. απέκτησε σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση! Μέσα από την απλή και εύχρηστη μηχανή αναζήτησης ασφαλιστικών προϊόντων που διαθέτει μπορείτε να βρείτε τις πιο αξιόπιστες και τις πιο οικονομικές ασφαλειες αυτοκινήτου, μηχανής, taxi και ΦΙΧ της αγοράς!

Επισκεφτείτε το ›

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή