Loading. Please wait...

Ενδεικτικά έργα

Ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμογές από την TotalWeb

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε στη TotalWeb είναι μοναδικά! Είτε αναζητείτε μια απλή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε ένα προηγμένα e-shop με πολλαπλούς καταλόγους ανά κατηγορία πελάτη, ποσοτικές και χρονικές εκπτώσεις, ηλεκτρονικά καταστήματα με προηγμένα εργαλεία προώθησης πωλήσεων, eshop με διασύνδεση με εμπορολογιστικά συστήματα ή ERPs για αυτόματη ενημέρωση αποθέματος, τιμών, πελατών, επαφών, παραγγγελιών κ.ά, σε εμάς θα βρείτε δοκιμασμένες, σύγχρονες και με αντοχή στο χρόνο λύσεις!

Karyatis Art - Πιστά μουσειακά αντίγραφα & έργα τέχνης

Τα μοναδικά προϊόντα του Karyatis Art είναι πλέον διαθέσιμα και online! Πέραν της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος, αναλάβαμε επίσης τη μελέτη και το σχεδιασμού ενός αυθεντικού Logo, έτσι ώστε να αναδειχθούν οι στόχοι και η ποιότητα της εταιρείας με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Επιπρόσθετα των standard χαρακτηριστικών που ενσωματώνουμε σε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε (ταχύτατη απόκριση, εξελιγμένη εμπειρία πώλησης, φιλικότητα προς AμεA, εναρμόνιση με GDPR κ.ά.), ιδιαίτερη μέριμνα δώσαμε στην υλοποίηση ενός εύχρηστου και αναλυτικού μηχανισμού κοστολόγησης αποστολών σε όλο το κόσμο, καλύπτοντας πλήρως την ιδιαιτερότητα των προϊόντων της επιχείρησης.

Επισκεφτείτε το ›

E & R Constructions

Η E&R Constructions ασχολείται με τη κατασκευή, ανακαίνιση και διαρρύθμιση κτηρίων. Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την ανανεωμένη ιστοσελίδα της, φροντίσαμε για ένα αποτέλεσμα μοντέρνο με σαφήνεια παρουσίασης, έτσι ώστε να αναδεικνύονται με το βέλτιστο τρόπο τόσο οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία όσο και τα έργα που έχει υλοποιήσει.

Επισκεφτείτε το ›

Roof Top Tent Adventure - Σκηνές οροφής αυτοκινήτου

Με εξειδίκευση στην αγορά και ενοικίαση σκηνής οροφής αυτοκινήτου, το rooftoptentadventure.gr ήρθε για να καλύψει τη σχετική ανάγκη που υπάρχει στην ελληνική αγορά εναλλακτικού τουρισμού. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια ιστοσελίδα μοντέρνας αισθητικής, με προσαρμόσιμη εμφάνιση σε οποιαδήποτε συσκευή. Φροντίσαμε να είναι εύχρηστη και με άμεση απόκριση, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες και τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν.

Επισκεφτείτε το ›

MyNailCraft - Είδη ονυχοπλαστικής και καλλυντικών ομορφιάς

  • E-Commerce, Retail-B2C, B2B, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Marketing, Custom Κατασκευή
  • https://www.mynailcraft.com/

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MyNailCraft.com είναι πλέον στον αέρα, με δραστηριοποίηση τόσο στο χονδρικό όσο και στο λιανικό εμπόριο. Υλοποιήσαμε ένα e-shop μοντέρνου full width σχεδιασμού με ευκολία πλοήγησης σε όλες τις συσκευές. Διαθέτει προηγμένα φίλτρα αναζήτησης, ταχύτατη διαδικασία check-out και διευκολύνσεις αγορών από επαγγελματίες (B2B optimizations). Επίσης αναλάβαμε την ψηφιακή προώθηση του καταστήματος με δημιουργία Facebook Store, σύνδεση με Google Merchant Center και διαφημιστικές καμπάνιες σε Facebook & Google Ads.

Επισκεφτείτε το ›

Artesano

Πιο κομψό και στυλάτο από ποτέ, το ανανεωμένο e-shop της εταιρείας ARTESANO είναι γεγονός. Επανασχεδιάσαμε τη λειτουργικότητα της σελίδας και ανανεώσαμε πλήρως την εμφάνιση της, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται τόσο στα πλάνα της ιδιοκτήτριας για αύξηση πωλήσεων όσο και στο αισθητικό της όραμα.

Επισκεφτείτε το ›

TESORO Jewellery Workshop

  • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή
  • http://www.etesoro.gr

Το κοσμηματοπωλείο TESORO - ΑΦΟΙ ΟΡΦΑΝΟΥ απέκτησε το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα. Σχεδιάσαμε ένα minimal και παράλληλα "πολυτελές" logo. Αναδείξαμε τα προϊόντα με το καλύτερο δυνατό τρόπο με ένα "καθαρό" design σε πλήρη εναρμόνηση με WCAG2.0 έπειτα από έλεγχο με 3 εργαλεία πιστοποίησης και ενσωμάτωση του module TotalAcc(essibility).

Επισκεφτείτε το ›

Hotel Dioni

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας της ξενοδοχειακής επιχείρησης Hotel Dioni με μεγάλη επιτυχία! Για την υλοποίηση του έργου εφαρμόσαμε σύγχρονες πρακτικές, αποδίδοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο μια μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση!

Επισκεφτείτε το ›

Markidis Electronics

Το ανασχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Markidis Electronics, είναι στον αέρα! Η εταιρεία μας ανέλαβε τη μελέτη αναδιοργάνωσης των κατηγοριών, τη συμβουλευτική για τη δημιουργία αποτελεσματικών φίλτρων αναζήτησης, την μεταφορά πάνω από 16.000 προϊόντων από το προηγούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα στο νέο, την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση χρησιμοποιώντας τεχνικές Responsive Web Design, την ανάπτυξη εφαρμογής ενημέρωσης του καταλόγου και των παραγγελιών μεταξύ του eshop και του ERP της επιχείρησης, καθώς και την υλοποίηση της δυνατότητα online χονδρικής πώλησης προϊόντων (Β2Β)

Επισκεφτείτε το ›

PharmacyOnClick.gr

To PharmacyOnClick αναβαθμίστηκε! Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 6 χρονών, ο διαδικτυακός τόπος απέκτησε ένα πιο φρέσκο responsive design, μοναδικά εργαλεία διαχείρισης, αυτόματες ειδοποιήσεις με SMS και πολλά άλλα!

Επισκεφτείτε το ›

Βιβλιοπωλείο Καγιάφας

  • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή
  • https://www.e-kagiafas.gr

Το καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα e-kagiafas.gr είναι στον αέρα! Ξεχωρίζουν η ταχύτατη απόκριση παρά τον μεγάλο όγκο προϊόντων, η μοντέρνα responsive σχεδίαση, και το λειτουργικό περιβάλλον πλοήγησης που βοηθάει τον επισκέπτη να βρει αυτό που ψάχνει εύκολα και γρήγορα.

Επισκεφτείτε το ›

Κοσμήματα και αξεσουάρ Asimetrico

  • CMS, E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή
  • https://www.asimetrico.gr

Τα πρωτότυπα κοσμήματα και αξεσουάρ της Asimetrico προβάλλονται με τον πιο ιδανικό τρόπο στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας! Κατασκευάσαμε ένα e-shop υψηλών επιδόσεων χρησιμοποιώντας μοντέρνες τεχνικές όπως asynchronous content loading, προηγμένα εργαλεία διαχείρισης και εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη πλοήγηση.

Επισκεφτείτε το ›

Εργαστήρι Μαξιλαριών "Kerkis"

  • E-Commerce, Tourism, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή
  • https://www.kerkis.eu

Ανανεωμένο και σύγχρονο πλέον το εργαστήρι κατασκευής μαξιλαριών Kerkis στη νέα του έκδοση! Μαξιλάρια όλων των τύπων για επαγγελματικούς χώρους και οικίες.

Επισκεφτείτε το ›

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή