Loading. Please wait...

Ενδεικτικά έργα

Ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμογές από την TotalWeb

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε στη TotalWeb είναι μοναδικά! Είτε αναζητείτε μια απλή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε ένα προηγμένα e-shop με πολλαπλούς καταλόγους ανά κατηγορία πελάτη, ποσοτικές και χρονικές εκπτώσεις, ηλεκτρονικά καταστήματα με προηγμένα εργαλεία προώθησης πωλήσεων, eshop με διασύνδεση με εμπορολογιστικά συστήματα ή ERPs για αυτόματη ενημέρωση αποθέματος, τιμών, πελατών, επαφών, παραγγγελιών κ.ά, σε εμάς θα βρείτε δοκιμασμένες, σύγχρονες και με αντοχή στο χρόνο λύσεις!

ugrow-life.jpg

Ugrow-Life.gr - Κωνσταντίνα Παντούλια

Η εταιρεία μας ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου διαδικτυακού τόπου της χαρισματικής Συμβούλου Ψυχικής Υγείας/ life coach Κωνσταντίνας Παντούλια. Μέσα από ένα "ζεστό" και ευχάριστο περιβάλλον, παρουσιάζονται με ιδανικό τρόπο το έργο και οι δραστηριότητες της Κωνσταντίνας Παντούλια. Παράλληλα, σχεδιάσαμε ένα εκλεπτυσμένο logo το οποίο πλαισιώνει ιδανικά τις δράσεις και τις υπηρεσίες της.

eletro-1.jpg

ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ - Foodservice για Ξενοδοχεία, Εστιατόρια & Catering

Η ΕΛΕΤΡΟ ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος μερικών από τους μεγαλύτερους και πιο γνωστούς οίκους τροφίμων του εξωτερικού, μας εμπιστεύθηκε την κατασκευή της νέας της ιστοσελίδας. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα ταχύτατο mobile-friendly site που παρουσιάζει με απλό και κανανοητό τρόπο τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της.

e-agores_eu.jpg

e-agores.eu

Με μοντέρνο και εύχρηστο design, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα e-agores.eu είναι πλέον γεγονός! Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μία άμεσης απόκρισης και υψηλής ταχύτητας ιστοσελίδα, με προηγμένα χαρακτηριστικά όπως πολλαπλή διασύνδεση και ενημέρωση καταλόγου προϊόντων από αποθήκες προμηθευτών, αναβαθμισμένη λειτουργικότητα στη διαχείριση παραλλαγών και γρήγορο checkout.

motordrome-1.jpg

Motordrome Design

Ολοκληρώσαμε τον πλήρη ανασχεδιασμό και ανάπτυξη του νέου διαδικτυακού τόπου της εταιρείας Motordrome Design! Η νέα ιστοσελίδα με το μοντέρνο full responsive σχεδιασμό, την υψηλή ταχύτητα απόκρισης, τις προηγμένες λειτουργικότητες αλλά και την ενίσχυση της δυναμικής του brand μέσω του νέου λογοτύπου που σχεδιάσαμε, κάνει το motordromedesign.com να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό!

karyatis.jpg

Karyatis Art - Πιστά μουσειακά αντίγραφα & έργα τέχνης

Τα μοναδικά προϊόντα του Karyatis Art είναι πλέον διαθέσιμα και online! Πέραν της υλοποίησης ενός ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος, αναλάβαμε επίσης τη μελέτη και το σχεδιασμού ενός αυθεντικού Logo, έτσι ώστε να αναδειχθούν οι στόχοι και η ποιότητα της εταιρείας με το βέλτιστο δυνατό τρόπο. Επιπρόσθετα των standard χαρακτηριστικών που ενσωματώνουμε σε κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε (ταχύτατη απόκριση, εξελιγμένη εμπειρία πώλησης, φιλικότητα προς AμεA, εναρμόνιση με GDPR κ.ά.), ιδιαίτερη μέριμνα δώσαμε στην υλοποίηση ενός εύχρηστου και αναλυτικού μηχανισμού κοστολόγησης αποστολών σε όλο το κόσμο, καλύπτοντας πλήρως την ιδιαιτερότητα των προϊόντων της επιχείρησης.

enr-1.jpg

E & R Constructions

Η E&R Constructions ασχολείται με τη κατασκευή, ανακαίνιση και διαρρύθμιση κτηρίων. Σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την ανανεωμένη ιστοσελίδα της, φροντίσαμε για ένα αποτέλεσμα μοντέρνο με σαφήνεια παρουσίασης, έτσι ώστε να αναδεικνύονται με το βέλτιστο τρόπο τόσο οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία όσο και τα έργα που έχει υλοποιήσει.

rooftoptentadventure.jpg

Roof Top Tent Adventure - Σκηνές οροφής αυτοκινήτου

Με εξειδίκευση στην αγορά και ενοικίαση σκηνής οροφής αυτοκινήτου, το rooftoptentadventure.gr ήρθε για να καλύψει τη σχετική ανάγκη που υπάρχει στην ελληνική αγορά εναλλακτικού τουρισμού. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια ιστοσελίδα μοντέρνας αισθητικής, με προσαρμόσιμη εμφάνιση σε οποιαδήποτε συσκευή. Φροντίσαμε να είναι εύχρηστη και με άμεση απόκριση, ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες και τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν.

mynailcraft.jpg

MyNailCraft - Είδη ονυχοπλαστικής και καλλυντικών ομορφιάς

  • E-Commerce, Retail-B2C, B2B, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Marketing, Custom Κατασκευή
  • https://www.mynailcraft.com/

Το ηλεκτρονικό κατάστημα MyNailCraft.com είναι πλέον στον αέρα, με δραστηριοποίηση τόσο στο χονδρικό όσο και στο λιανικό εμπόριο. Υλοποιήσαμε ένα e-shop μοντέρνου full width σχεδιασμού με ευκολία πλοήγησης σε όλες τις συσκευές. Διαθέτει προηγμένα φίλτρα αναζήτησης, ταχύτατη διαδικασία check-out και διευκολύνσεις αγορών από επαγγελματίες (B2B optimizations). Επίσης αναλάβαμε την ψηφιακή προώθηση του καταστήματος με δημιουργία Facebook Store, σύνδεση με Google Merchant Center και διαφημιστικές καμπάνιες σε Facebook & Google Ads.

artesano.jpg

Artesano

Πιο κομψό και στυλάτο από ποτέ, το ανανεωμένο e-shop της εταιρείας ARTESANO είναι γεγονός. Επανασχεδιάσαμε τη λειτουργικότητα της σελίδας και ανανεώσαμε πλήρως την εμφάνιση της, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται τόσο στα πλάνα της ιδιοκτήτριας για αύξηση πωλήσεων όσο και στο αισθητικό της όραμα.

etesoro-1.jpg

TESORO Jewellery Workshop

  • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή
  • http://www.etesoro.gr

Το κοσμηματοπωλείο TESORO - ΑΦΟΙ ΟΡΦΑΝΟΥ απέκτησε το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα. Σχεδιάσαμε ένα minimal και παράλληλα "πολυτελές" logo. Αναδείξαμε τα προϊόντα με το καλύτερο δυνατό τρόπο με ένα "καθαρό" design σε πλήρη εναρμόνηση με WCAG2.0 έπειτα από έλεγχο με 3 εργαλεία πιστοποίησης και ενσωμάτωση του module TotalAcc(essibility).

agrofigs1.jpg

Ελληνικά Αγρόσυκα

Η εταιρεία "Ελληνικά Αγρόσυκα" έχει πλέον νέα μοντέρνα παρουσία στο διαδίκτυο! Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια πρωτότυπη και ταχύτατη ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης υψηλής αισθητικής, με γνώμονα τις απαιτήσεις των σύγχρονων desing trends και του ανταγωνισμού.

dioni2019-1.jpg

Hotel Dioni

Η εταιρεία μας ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας της ξενοδοχειακής επιχείρησης Hotel Dioni με μεγάλη επιτυχία! Για την υλοποίηση του έργου εφαρμόσαμε σύγχρονες πρακτικές, αποδίδοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο μια μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση!

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200