Loading. Please wait...

Ενδεικτικά έργα

Ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμογές από την TotalWeb

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε στη TotalWeb είναι μοναδικά! Είτε αναζητείτε μια απλή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε ένα προηγμένα e-shop με πολλαπλούς καταλόγους ανά κατηγορία πελάτη, ποσοτικές και χρονικές εκπτώσεις, ηλεκτρονικά καταστήματα με προηγμένα εργαλεία προώθησης πωλήσεων, eshop με διασύνδεση με εμπορολογιστικά συστήματα ή ERPs για αυτόματη ενημέρωση αποθέματος, τιμών, πελατών, επαφών, παραγγγελιών κ.ά, σε εμάς θα βρείτε δοκιμασμένες, σύγχρονες και με αντοχή στο χρόνο λύσεις!

OTC.gr online φαρμακείο

  • E-Commerce, Health, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Marketing, Custom Κατασκευή
  • https://www.otc.gr

To online φαρμακείο otc.gr αναβαθμίστηκε! Με την άψογη λειτουργικότητά του σε όλες τις συσκευές, την απλότητα στη χρήση, το "καθαρό" design και τα μοναδικά εργαλεία μαζικής διαχείρισης της TotalWeb, ανανεώνει τη παρουσία του στο διαδίκτυο για πολλά χρόνια ακόμα.

Επισκεφτείτε το ›

Μανόλης Αυγερινός & Συνεργάτες Design + Construction

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία την κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας Μανόλης Αυγερινός & Συνεργάτες. Εφαρμόσαμε ένα μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό έτσι ώστε να αναδεικνύονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο η εμπειρία κι οι δεξιότητες της συνεργατών της εταιρείας, όσο και τα έργα που έχει πραγματοποιήσει. Ευκολία πλοήγησης, σαφήνεια παρουσίασης και ταχύτητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της υλοποίησης μας.

Επισκεφτείτε το ›

Ελληνικά Αγρόσυκα

Η εταιρεία "Ελληνικά Αγρόσυκα" έχει πλέον νέα μοντέρνα παρουσία στο διαδίκτυο! Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια πρωτότυπη και ταχύτατη ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης υψηλής αισθητικής, με γνώμονα τις απαιτήσεις των σύγχρονων desing trends και του ανταγωνισμού.

Επισκεφτείτε το ›

Xamila-Asfalistra.gr

Το ασφαλιστικό πρακτορείο L.F.G. απέκτησε σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση! Μέσα από την απλή και εύχρηστη μηχανή αναζήτησης ασφαλιστικών προϊόντων που διαθέτει μπορείτε να βρείτε τις πιο αξιόπιστες και τις πιο οικονομικές ασφαλειες αυτοκινήτου, μηχανής, taxi και ΦΙΧ της αγοράς!

Επισκεφτείτε το ›

Cobalt Solid Property Investments

Με φρέσκο και κομψό σχεδιασμό, η νέα ιστοσελίδα της Cobalt είναι στον αέρα! Υλοποιήσαμε μια διαδικτυακή εταιρική παρουσία με αρκετές δυνατότητες διαμόρφωσης αρχικής σελίδας και εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό.

Επισκεφτείτε το ›

Nephele Silkscreen Creations

Οι πρωτότυπες μεταξοτυπίες της Νεφέλης είναι πλέον διαθέσιμες και online! Για τις ανάγκες του nephele.gr υλοποιήσαμε ένα minimal και ευχάριστο e-shop, το οποίο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις χειροποίητες κατασκευές της δημιουργού.

Επισκεφτείτε το ›

VIADORO - Ρολόγια & κοσμήματα

Το κορυφαίο e-shop με τα μοναδικά brands απέκτησε μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση! Στο ViaDoro.com θα βρείτε όλες τις μάρκες ρολογιών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, μέσα από ένα εύχρηστο, εντυπωσιακό και mobile-friendly περιβάλλον!

Επισκεφτείτε το ›

O&M Operation and Maintenance

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΜΑΡΗ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στη λειτουργία & συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων και στην διάθεση στην ελληνική αγορά ανταλλακτικών καυστήρων και μετρητικών οργάνων.

Επισκεφτείτε το ›

ST Color - ευρεία γκάμα επαναβαφής, προεργασίας και περιποίησης αυτοκινήτου

  • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή
  • https://www.stcolor.gr

Ολοκληρώσαμε τον επανασχεδιασμό και κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος της επιχείρησης STColor! Εφαρμόσαμε σύγχρονες πρακτικές με το καλύτερο δυνατό τρόπο, πετυχαίνοντας μια μοντέρνα και ελκυστική εμφάνιση σε κάθε είδους συσκευή, desktop ή mobile. Το νέο eshop είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Opencart, στην οποία μεταφέραμε πλήρως όλα τα δεδομένα από προηγούμενη πλατφόρμα (WordPress) όπως άρθρα, προϊόντα, κατηγορίες, φωτογραφίες, παράμετροι προΪόντων κ.α. Μάλιστα για την υποστήριξη των παραλλαγών προϊόντων υλοποιήσαμε custom made μηχανισμό, προκειμένου η διαχείρισή τους να είναι ευκολότερη και αμεσότερη.

Επισκεφτείτε το ›

Discount Hobby Zone

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Discount Hobby Zone έχει πλέον φρέσκια και σύγχρονη mobile friendly εμφάνιση! Ανάμεσα σε πολλές άλλες, κάναμε και τις εξής ενέργειες: Μετάβαση από osCommerce σε OpenCart, η οποία περιλάμβανε την πλήρη μεταφορά προϊόντων, κατηγοριών, παραγγελιών, πελατών και των στοιχείων σύνδεσής τους (ονόματα χρηστών-κωδικοί πρόσβασης) / Ενεργοποίηση της δυνατότητας εμφάνισης διαφορετικών προϊόντων και κατηγοριών ανάλογα με τη γλώσσα/χώρα του επισκέπτη / Μέριμνα διατήρησης υπάρχουσας επισκεψιμότητας και διατήρησης υπάρχουσας κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

Επισκεφτείτε το ›

Προϊόντα θέρμανσης, Ύδρευσης και Φυσικού Αερίου Κυριάκογλου

Πλήρως ανανεωμένος ο ηλεκτρονικός κατάλογος προϊόντων της εταιρείας Κ. Κυριάκογλου, που ειδικεύεται σε προϊόντα Θέρμανσης, Ύδρευσης και Φυσικού Αερίου

Επισκεφτείτε το ›

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή