Loading. Please wait...

Ενδεικτικά έργα

Ηλεκτρονικά καταστήματα και εφαρμογές από την TotalWeb

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε στη TotalWeb είναι μοναδικά! Είτε αναζητείτε μια απλή λύση ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε ένα προηγμένα e-shop με πολλαπλούς καταλόγους ανά κατηγορία πελάτη, ποσοτικές και χρονικές εκπτώσεις, ηλεκτρονικά καταστήματα με προηγμένα εργαλεία προώθησης πωλήσεων, eshop με διασύνδεση με εμπορολογιστικά συστήματα ή ERPs για αυτόματη ενημέρωση αποθέματος, τιμών, πελατών, επαφών, παραγγγελιών κ.ά, σε εμάς θα βρείτε δοκιμασμένες, σύγχρονες και με αντοχή στο χρόνο λύσεις!

avgerinos2021.jpg

Μανόλης Αυγερινός & Συνεργάτες Design + Construction

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία την κατασκευή της ιστοσελίδας της εταιρείας Μανόλης Αυγερινός & Συνεργάτες. Εφαρμόσαμε ένα μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό έτσι ώστε να αναδεικνύονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο η εμπειρία κι οι δεξιότητες της συνεργατών της εταιρείας, όσο και τα έργα που έχει πραγματοποιήσει. Ευκολία πλοήγησης, σαφήνεια παρουσίασης και ταχύτητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της υλοποίησης μας.

asimetrico.jpg

Κοσμήματα και αξεσουάρ Asimetrico

  • CMS, E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή
  • https://www.asimetrico.gr

Τα πρωτότυπα κοσμήματα και αξεσουάρ της Asimetrico προβάλλονται με τον πιο ιδανικό τρόπο στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας! Κατασκευάσαμε ένα e-shop υψηλών επιδόσεων χρησιμοποιώντας μοντέρνες τεχνικές όπως asynchronous content loading, προηγμένα εργαλεία διαχείρισης και εργονομικό σχεδιασμό για εύκολη πλοήγηση.

xamila-asfalistra2021.jpg

Xamila-Asfalistra.gr

Το ασφαλιστικό πρακτορείο L.F.G. απέκτησε σύγχρονη και μοντέρνα εμφάνιση! Μέσα από την απλή και εύχρηστη μηχανή αναζήτησης ασφαλιστικών προϊόντων που διαθέτει μπορείτε να βρείτε τις πιο αξιόπιστες και τις πιο οικονομικές ασφαλειες αυτοκινήτου, μηχανής, taxi και ΦΙΧ της αγοράς!

cobalt-deals.jpg

Cobalt Solid Property Investments

Με φρέσκο και κομψό σχεδιασμό, η νέα ιστοσελίδα της Cobalt είναι στον αέρα! Υλοποιήσαμε μια διαδικτυακή εταιρική παρουσία με αρκετές δυνατότητες διαμόρφωσης αρχικής σελίδας και εντυπωσιακό φωτογραφικό υλικό.

markidis_v2.jpg

Markidis Electronics

Το ανασχεδιασμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Markidis Electronics, είναι στον αέρα! Η εταιρεία μας ανέλαβε τη μελέτη αναδιοργάνωσης των κατηγοριών, τη συμβουλευτική για τη δημιουργία αποτελεσματικών φίλτρων αναζήτησης, την μεταφορά πάνω από 16.000 προϊόντων από το προηγούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα στο νέο, την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση χρησιμοποιώντας τεχνικές Responsive Web Design, την ανάπτυξη εφαρμογής ενημέρωσης του καταλόγου και των παραγγελιών μεταξύ του eshop και του ERP της επιχείρησης, καθώς και την υλοποίηση της δυνατότητα online χονδρικής πώλησης προϊόντων (Β2Β)

pharmacyonclick.jpg

PharmacyOnClick.gr

To PharmacyOnClick αναβαθμίστηκε! Μετά από μια επιτυχημένη πορεία 6 χρονών, ο διαδικτυακός τόπος απέκτησε ένα πιο φρέσκο responsive design, μοναδικά εργαλεία διαχείρισης, αυτόματες ειδοποιήσεις με SMS και πολλά άλλα!

e-kagiafas1.jpg

Βιβλιοπωλείο Καγιάφας

  • E-Commerce, Retail-B2C, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Custom Κατασκευή
  • https://www.e-kagiafas.gr

Το καινούργιο ηλεκτρονικό κατάστημα e-kagiafas.gr είναι στον αέρα! Ξεχωρίζουν η ταχύτατη απόκριση παρά τον μεγάλο όγκο προϊόντων, η μοντέρνα responsive σχεδίαση, και το λειτουργικό περιβάλλον πλοήγησης που βοηθάει τον επισκέπτη να βρει αυτό που ψάχνει εύκολα και γρήγορα.

kerkis_v2.jpg

Εργαστήρι Μαξιλαριών "Kerkis"

  • E-Commerce, Tourism, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Custom Κατασκευή
  • https://www.kerkis.eu

Ανανεωμένο και σύγχρονο πλέον το εργαστήρι κατασκευής μαξιλαριών Kerkis στη νέα του έκδοση! Μαξιλάρια όλων των τύπων για επαγγελματικούς χώρους και οικίες.

otc2020_2.jpg

OTC.gr online φαρμακείο

  • E-Commerce, Health, UX/UI Analysis, Σχεδιασμός, Ad Campaign, Marketing, Custom Κατασκευή
  • https://www.otc.gr

To online φαρμακείο otc.gr αναβαθμίστηκε! Με την άψογη λειτουργικότητά του σε όλες τις συσκευές, την απλότητα στη χρήση, το "καθαρό" design και τα μοναδικά εργαλεία μαζικής διαχείρισης της TotalWeb, ανανεώνει τη παρουσία του στο διαδίκτυο για πολλά χρόνια ακόμα.

serko.jpg

Serko Ararat

Επαγγελματικός εξοπλισμός ξενοδοχείων & χώρων εστίασης από το 1948

nephele.jpg

Nephele Silkscreen Creations

Οι πρωτότυπες μεταξοτυπίες της Νεφέλης είναι πλέον διαθέσιμες και online! Για τις ανάγκες του nephele.gr υλοποιήσαμε ένα minimal και ευχάριστο e-shop, το οποίο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις χειροποίητες κατασκευές της δημιουργού.

viadoro.jpg

VIADORO - Ρολόγια & κοσμήματα

Το κορυφαίο e-shop με τα μοναδικά brands απέκτησε μια φρέσκια και μοντέρνα εμφάνιση! Στο ViaDoro.com θα βρείτε όλες τις μάρκες ρολογιών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, μέσα από ένα εύχρηστο, εντυπωσιακό και mobile-friendly περιβάλλον!

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200