Loading. Please wait...

Κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-shop)

Κατασκευή προηγμένων e-Shop από την TotalWeb! Κάντε δυναμικά την είσοδο σας στο κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου και ξεκινήστε άμεσα πωλήσεις!

Κατασκευή e-shop ξεκινήστε τιε πωλήσεις άμεσα

Με την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος  από την TotalWeb, εξασφαλίζετε την σίγουρη επιτυχία σας στο ηλεκτρονικό  εμπόριο αλλά και θέτετε σημαντικές βάσεις για τη παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών στο χώρο του διαδικτύου. Λόγω της πολύχρονης ενασχόλησής μας στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, έχουμε αποκομίσει  πολύ μεγάλη εμπειρία και  αναλαμβάνουμε να διεκπεραιώσουμε την δημιουργία ολοκληρωμένων και λειτουργικών ηλεκτρονικών καταστημάτων με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Κύριο μέλημά μας είναι, η άριστη ποιότητα, η κάλυψη όλων των ιδιαιτεροτήτων  της  παρουσίασης και πώλησης των προϊόντων σας, ώστε να παραλάβετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργικό, εύχρηστο, με ποιότητα στην σχεδίαση.

Δείτε παρακάτω τα βασικά χαρακτηριστικά των ηλεκτρονικών καταστημάτων που παρέχουμε:

 • Απεριόριστες κατηγορίες / υποκατηγορίες προϊόντων 
 • Απεριόριστα προϊόντα
 • Πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών στη λιανική (B2C)
 • Πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών στη χονδρική (B2B) με υποστήριξη διαφορετικών τιμοκαταλόγων για κάθε ομάδα πελάτη
 • Εισαγωγή και εμφάνιση πολλαπλών φωτογραφιών παρουσίασης του προϊόντος
 • Εισαγωγή σχετικών αρχείων στο προϊόν όπως τεχνικά εγχειρίδια, brochures κ.α.
 • Σύνδεση / συσχετισμός  προϊόντων με άλλα προϊόντα, για την γρήγορη και εύκολη παρουσίαση εναλλακτικών ή συμβατών προϊόντων
 • Εμφάνιση προϊόντων που ανοίχτηκαν πρόσφατα, για την εύκολη αναδρομή του επισκέπτη σε αυτά.
 • Διαφοροποίηση της τιμής του προϊόντος ανάλογα με την ποσότητα της παραγγελίας
 • Κάλυψη παραλλαγών ενός προϊόντος με διαμόρφωση ή χωρίς διαμόρφωση της τιμής
 • Δυνατότητα αρθρογραφίας, για την παρουσίαση ενημερωτικού περιεχομένου
 • Δυνατότητα  παρουσίασης φωτογραφιών μέσω ειδικού μηχανισμού gallery, φτιάχνοντας γρήγορα και εύκολα άλμπουμ φωτογραφιών με πολύ καλή παρουσίαση
 • Φιλικοί σύνδεσμοι (friendly URLs), ώστε να είναι κατανοητοί από τους επισκέπτες και ταυτόχρονα να βελτιστοποιούν την θέση του ηλεκτρονικού καταστήματος, στις  μηχανές αναζήτησης  
 • Order Tracking σε συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες courier, για την εύκολη παρακολούθηση από τη μεριά του πελάτη της πορείας αποστολής των προϊόντων που έχει παραγγείλει
 • Σύνδεση με social media (Facebook, Twitter, LinkeIn, FourSquare, Instagram κ.ά.)
 • Εγκατάσταση Google Analytics ώστε να έχετε στατιστικά, για την επισκεψιμότητα του δικτυακού σας τόπου.

Επιπλέον, μπορούμε να εγκαταστήσουμε πολλές άλλες λειτουργικές  μονάδες για την κάλυψη των απαιτήσεων της επιχείρησής σας. Δείτε παρακάτω ενδεικτικές λειτουργικές μονάδες που μπορούμε να εφαρμώσουμε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα, κατηγοριοποιημένες ανά ενότητα.

Κατασκευή e-shop | Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος

Βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη

Η εμπειρία που αποκομίζει ένας επισκέπτης/πελάτης κατά την χρήση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι πολύ σημαντική. Πολλές φορές είναι καθοριστική για το αν ο επισκέπτης γίνει πελάτης μας! Παρακάτω ακολουθούν λειτουργικές μονάδες που έχουν ως σκοπό να απλοποιήσουν την χρήση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος, μειώνοντας τον χρόνο ενασχόλησης που απαιτείται για την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας.

Γρήγορο καλάθι - AJAX Cart

Είναι πολύ σημαντικό ο κάθε πελάτης σας να διεκπεραιώνει γρήγορα την παραγγελία του, μια και αυτό ανεβάζει θεαματικά το ποσοστό των ολοκληρωμένων παραγγελιών. Το γρήγορο καλάθι, μειώνει σημαντικά τον χρόνο παραγγελίας χωρίς τις κουραστικές και αποπροσανατολιστικές αλλαγές οθόνων, κατά την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι.

Εύκολες αναζητήσεις - AJAX Search

Στο πεδίο της αναζήτησης προϊόντων κατά την διάρκεια της πληκτρολόγησης του χρήστη, προτείνονται αυτόματα προϊόντα που ταιριάζουν. Μειώνει σημαντικά τον χρόνο αναζήτησης ενός προϊόντος.

Oλοκλήρωση παραγγελίας σε μια σελίδα - One Page Check Out

Βελτιώσαμε τη διαδικασία της ολοκλήρωσης παραγγελίας, ώστε να υπάρχει μόνο μια φόρμα συλλογής όλων των στοιχείων του πελάτη και της παραγγελίας μειώνοντας το χρόνο της παραγγελίας.

Παραγγελία χωρίς λογαριασμό χρήστη - Check out as a guest

Δώσαμε τη δυνατότητα της παραγγελίας χωρίς την δημιουργία λογαριασμού πελάτη και την καταγραφή του στην βάση των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εκτύπωση εντύπου προσφοράς

Χρησιμοποιώντας το καλάθι με τα επιλεγμένα προϊόντα, δημιουργείται, με ενέργεια  του πελάτη, έντυπο προσφοράς ώστε να χρησιμοποιηθεί πχ για ενημέρωση και έγκριση της δαπάνης από τον αρμόδιο προϊστάμενο ή την αρχειοθέτηση της παραγγελίας κ.α..

Επιπλέον πεδια χαρακτηριστικών προϊόντων - Extra Fields

Δυνατότητα προσθήκης επιπλέον πεδίων στα προϊόντα ώστε να παρέχουμε καλύτερη περιγραφή τους, με δυνατότητα σύγκρισης ομοειδών προϊόντων αλλά και την δυνατότητα δημιουργίας ειδικών φίλτρων για την καλύτερη αναζήτησή τους από τους πελάτες σας.

Online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας

Συνεργαζόμαστε με όλες τις Ελληνικές τράπεζες που παρέχουν μηχανισμό πληρωμών για ηλεκτρονικά καταστήματα, καθώς επίσης και με το PayPal, ενός από τους μεγαλύτερους διαμεσολαβητές πληρωμών, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των χρηστώ για πληρωμές μέσω internet.

Βέλτιστη εμφάνιση σε κινητές συσκευές – Responsive Web Design

Με την ανάπτυξη ακόμα περισσότερων συσκευών με δυνατότητα σύνδεσης στο internet, όπως smartphones, τηλεοράσεις και tablets, κρίνεται απαραίτητο το ηλεκτρονικό κατάστημα να υποστηρίζει διαφορετικές διαστάσεις οθονών με σωστή και γρήγορη παρουσίαση. Η προσέγγιση σχεδιασμού ονομάζεται Responsive Web Design

Κατασκευή e-shop | Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματοςΕπικοινωνία και ενημέρωση πελατών

Είναι πολύ σημαντικό να έχετε διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες σας, ώστε να τους ενημερώνετε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Σύστημα Chat – helpdesk

Για να μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τους επισκέπτες του ηλεκτρονικού καταστήματος, μέσω του συστήματος γραπτής συνομιλίας.

Μηχανισμός σύνταξης και αποστολής Newsletter

Για την ενημέρωση των πελατών και των ενδιαφερόμενων, που έχουν εγγραφεί σε ενημερωτικές λίστες του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σημαντικό εργαλείο για μάρκετινγκ.

Μηχανισμός αυτόματης κοινοποίησης προϊόντων/κατηγοριών στα social media

Με ένα απλό click μπορείτε να κοινοποιήσετε στο Facebook, το Twitter, το Instagram κ.ά. το προϊόν ή τη κατηγορία που επιθυμείτε να προωθήσετε, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο που απαιτείται να δαπανήσετε για την ενημέρωση των κοινωνικών καναλιών διαδικτύου που χρησιμοποιείτε.

Μηχανισμοί ενημέρωσεις 3ων διαδικτυακών τόπων - XML Feeds

Για την ενημέρωση και δημοσίευση των προϊόντων σε επιλεγμένα market places όπως το Skrοutz.gr, το ΒestΡrice.gr κτλ

Κατασκευή e-shop λειτουργικώνΕύκολη διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος

H διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος δεν πρέπει να είναι μόνο απλή: θα πρέπει να εξυπηρετεί τον τρόπο που εργάζεστε και να εκμεταλλεύεται πλήρως τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο που διαθέτετε!

Μαζικά εργαλεία διαχείρισης - Γρήγορες φόρμες ενημέρωσης προϊόντων

Ο ανταγωνισμός σας συνεχώς αλλάζει τιμές και πληροφορίες, οπότε είναι σημαντικό να μπορείτε να αλλάζετε γρήγορα και μαζικά τις πληροφορίες των προϊόντων και τις τιμές τους. Εργαλεία όπως μαζική ενεργοποίηση/απενεργοποίηση προϊόντων, μαζική ενημέρωση διαθεσιμότητας, μαζική ποσοστιαία μεταβολή τιμών κτλ θα σας λύσουν τα χέρια!

Ενημέρωση των προϊόντων μέσω Excel

Παρέχουμε τη δυνατότητα να ενημερώνετε τη βάση των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος, μέσω excel κερδίζοντας σημαντικό χρόνο στην διαχείριση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

Διασύνδεση με ERP, πρόγραμμα αποθήκης και τιμολόγησης

Διατηρείτε ενημερωμένη αποθήκη μέσω λογισμικού (Singular, XLine, SoftOne κ.ά.); Μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε τόσο την ενημέρωση των προϊόντων σας με τιμές και τη διαθεσιμότητα, όσο και να δημιουργήσουμε δελτία παραγγελιών για άμεση τιμολόγηση!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε το δικός σας ηλεκτρονικό κατάστημα, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και ιδιαιτερότητες!

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200