Loading. Please wait...

Blog

Σημαντικά διαδικτυακά νέα για κάθε ιδιοκτήτη ιστοσελίδας!

Θέλετε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα γύρω από το χώρο του internet και ιδιαίτερα του ηλεκτρονικού εμπορίου; Κάντε bookmark τη συγκεκριμένη σελίδα: σε εβδομαδιαία βάση αναρτούμε σημαντικά νέα γύρω από το ηλεκτρονικό επιχειρείν, την ασφάλεια στο διαδικτύο, αλλά και σημαντικές ιδέες και προτάσεις για να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

20 Nov 2013

Χριστουγεννιάτικος στολισμός website 2013 άμεσα και οικονομικά!

Έχετε κάποιο website και επιθυμείτε άμεσα και οικονομικά να το στολίσετε για τις γιορτές των Χριστουγέννων; Μπείτε στο \"πνεύμα\" των εορτών από 60 ευρώ

Διαβάστε Περισσότερα ›

18 Dec 2012

Google Analytics και... απίστευτο χιούμορ!

Έχετε σκεφτεί πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος λειτουργίας των διαδικασιών αγοράς, εγγραφής και checkout που εφαρμόζονται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Η ευκολία χρήσης (και σίγουρα η ποιότητα και η τιμή των προϊόντων) είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να μετατραπεί ένας απλός επισκέπτης του website σας σε πελάτη, ή ακόμα καλύτερα, σε έναν πιστό πελάτη που θα επιστρέψει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημά ξανά και ξανά!

Διαβάστε Περισσότερα ›

02 Aug 2012

Διακοπές Αυγούστου 2012

Σας ενημερώνουμε πως από 11 έως 19 Αυγούστου η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή λόγω των καλοκαιρινών διακοπών

Διαβάστε Περισσότερα ›

02 Apr 2012

Μετακομίζουμε!

Αλλά δεν χωρίζουμε :) \r\n\r\nΑπό τη Δευτέρα 02/04/2012 δεν θα λειτουργούν προσωρινά οι κύριες τηλεφωνικές μας γραμμές λόγω μεταφοράς. Θα μπορείτε να μας καλείτε στο 210.5781.435 (δεν ισχύει πια)

Διαβάστε Περισσότερα ›

03 Sep 2011

Νέα υπηρεσία: αυτόματη αποστολή ενημερωτικών SMS κατευθείαν από την ιστοσελίδα σας!

Τώρα μπορείτε να αποστείλετε SMS κατευθείαν από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα αυτόματα ή κατ\' απαίτηση.

Διαβάστε Περισσότερα ›

04 Aug 2011

Διακοπές Αυγούστου 2011

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011 έως και την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011 λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Διαβάστε Περισσότερα ›

06 Aug 2010

Καλοκαιρινές Διακοπές

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010 έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010 λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Διαβάστε Περισσότερα ›

20 Apr 2010

Winbank payment module για OSCommerce, ZenCart, OSMax, CRE Loaded, ticketing support

Η εταιρεία μας ανέπτυξε και έθεσε σε εφαρμογή με επιτυχία module online πληρωμών το οποίο υποστηρίζει πλήρως τη τελευταία έκδοση του συστήματος online πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο redirection (Πειραιώς paycenter redirection, version 1.0.4).

Διαβάστε Περισσότερα ›

30 Mar 2010

Πασχαλινή Αργία

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από Μ. Πέμπτη 1/4/2010 έως και Δευτέρα 5/4/2010 λόγω των εορτών του Πάσχα. Για οποιοδήποτε ερώτημα ή αναφορά προβλημάτων στο διάστημα αυτό, παρακαλούμε αποστείλετε email στο info [at] totalweb [dot] gr

Διαβάστε Περισσότερα ›

17 Mar 2010

Η καλοκαιρινή σειρά ρούχων της Open Fashion είναι εδώ!

Το ανανεωμένο web site της εταιρείας Open Fashion είναι πλέον στον αέρα και φιλοξενεί την ολοκαίνουρια καλοκαιρινή σειρά ρούχων για το 2010!

Διαβάστε Περισσότερα ›

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή