Loading. Please wait...

Google Analytics και... απίστευτο χιούμορ!

18 Dec 2012

Έχετε σκεφτεί πόσο σημαντικός είναι ο τρόπος λειτουργίας των διαδικασιών αγοράς, εγγραφής και checkout που εφαρμόζονται στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα; Η ευκολία χρήσης (και σίγουρα η ποιότητα και η τιμή των προϊόντων) είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να μετατραπεί ένας απλός επισκέπτης του website σας σε πελάτη, ή ακόμα καλύτερα, σε έναν πιστό πελάτη που θα επιστρέψει στο ηλεκτρονικό σας κατάστημά ξανά και ξανά!

Για το λόγο αυτό, η συνταγή που ακολουθούμε σε κάθε μας project είναι μοναδική και συνεχώς εξελισσόμενη. Κάθε website, κάθε επιχείρηση έχει τις δικές της ανάγκες και τους δικούς της βέλτιστους τρόπους εφαρμογής διάφορων καλών πρακτικών και λύσεων ηλεκτρονικού επιχειρήν.

Στα παρακάτω video η ίδια η Google, με μεγάλη δόση χιούμορ, δίνει την εικόνα μιας επιχείρησης που, ενώ παρέχει ένα σωρό δυνατότητες στο "ηλεκτρονικό" της κατάστημα, στο τέλος "ενοχλεί" και διώχνει τους πελάτες μακριά της. Τα video αφορούν διαφημιστική καμπάνια προώθησης του Google Analytics, ενός μοναδικού εργαλείου βελτιστοποίησης ηλεκτρονικών καταστημάτων και γενικότερα websites, το οποίο για εμάς στη TotalWeb αποτελεί το δεξί μας χέρι κάθε φορά που βελιώνουμε την αποδοτικότητα των ηλεκτρονικών καταστημάτων που αναπτύσσουμε ή καλούμαστε να εξελίξουμε. Απολαύστε τα!


Site Search: Γρήγορος εντοπισμός προϊόντων = το 50% της πώλησης!

Στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχει πολύ μεγάλη σημασία ο επισκέπτης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που ζητάει. Προβληματική κατηγοριοποίηση, πολλαπλοί μηχανισμοί προτάσεων και γενικότερα πρακτικές που απομακρύνουν τον πελάτη από αυτό που επιθυμεί ή χρειάζεται, σίγουρα θα μειώσει σημαντικά το conversion rate (λόγος μετατροπής επισκεπτών σε πελάτες).

[[YouTube? &id=`cbtf1oyNg-8`]]

Online Checkout: Σε κανένα δεν αρέσει να περιμένει στο ταμείο!

Για τους πελάτες σας η διαδικασία παραγγελίας  πρέπει να είναι απλή και γρήγορη! Θα πρέπει με εύκολο, γρήγορο και κατανοητό τρόπο να μπορούν να ολοκληρώνουν τη παραγγελία τους ακόμα και ως απλοί επισκέπτες, δηλαδή να μην είναι υποχρεωτική η εγγραφή τους για να γίνουν πελάτες σας). Στη TotalWeb αναπτύσσουμε εξελιγμένους μηχανισμούς One-page Checkout (μηχανισμός ολοκλήρωσης παραγγελίας σε μια απλή σελίδα) και Checkout As A Guest (μηχανισμός ολοκλήρωση παραγγελίας ως απλός επισκέπτης) ειδικά διαμορφωμένους για κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα που αναλαμβάνουμε, πάντα "κομμένο και ραμμένο" στις ανάγκες σας!

[[YouTube? &id=`3Sk7cOqB9Dk`]]

Landing Page Optimization: Ήρθες σε εμάς για αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι!

Είναι σημαντικό στις online διαφημιστικές καμπάνιες (Google AdWords, Facebook campaigns, banner exchange programs κτλ ) που δημιουργεί μια επιχείρηση να έχει μεριμνήσει για την αποδοτικότητα όλων των βημάτων μετάβασης του χρήστη από το website που εμφανίζεται η διαφήμισή της, μέχρι και τη σελίδα όπου και θα τον υποδεχτεί στο δικό της website  (landing page). Στη TotalWeb, πέρα από τη βέλτιστη διαχείριση της διαφημιστικής σας καμπάνιας ανεξάρτητα την πλατφόρμα που θα θελήσετε ή σας προτείνουμε, διαμορφώνουμε ειδικά μελετημένες σελίδες τις οποίες έχουν ως απόλυτο σκοπό να "πείσουν" τον επισκέπτη να προμηθευτεί το προϊόν για το οποίο έτσι και αλλιώς ψάχνει!

[[YouTube? &id=`N5WurXNec7E`]]
{{kalsignature}}

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200