Loading. Please wait...

Blog

Σημαντικά διαδικτυακά νέα για κάθε ιδιοκτήτη ιστοσελίδας!

Θέλετε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα γύρω από το χώρο του internet και ιδιαίτερα του ηλεκτρονικού εμπορίου; Κάντε bookmark τη συγκεκριμένη σελίδα: σε εβδομαδιαία βάση αναρτούμε σημαντικά νέα γύρω από το ηλεκτρονικό επιχειρείν, την ασφάλεια στο διαδικτύο, αλλά και σημαντικές ιδέες και προτάσεις για να ανεβάσετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

06 Aug 2010

Καλοκαιρινές Διακοπές

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010 έως και την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010 λόγω καλοκαιρινών διακοπών.

Διαβάστε Περισσότερα ›

20 Apr 2010

Winbank payment module για OSCommerce, ZenCart, OSMax, CRE Loaded, ticketing support

Η εταιρεία μας ανέπτυξε και έθεσε σε εφαρμογή με επιτυχία module online πληρωμών το οποίο υποστηρίζει πλήρως τη τελευταία έκδοση του συστήματος online πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο redirection (Πειραιώς paycenter redirection, version 1.0.4).

Διαβάστε Περισσότερα ›

30 Mar 2010

Πασχαλινή Αργία

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από Μ. Πέμπτη 1/4/2010 έως και Δευτέρα 5/4/2010 λόγω των εορτών του Πάσχα. Για οποιοδήποτε ερώτημα ή αναφορά προβλημάτων στο διάστημα αυτό, παρακαλούμε αποστείλετε email στο info [at] totalweb [dot] gr

Διαβάστε Περισσότερα ›

17 Mar 2010

Η καλοκαιρινή σειρά ρούχων της Open Fashion είναι εδώ!

Το ανανεωμένο web site της εταιρείας Open Fashion είναι πλέον στον αέρα και φιλοξενεί την ολοκαίνουρια καλοκαιρινή σειρά ρούχων για το 2010!

Διαβάστε Περισσότερα ›

09 Mar 2010

Ολοκληρώθηκε το νέο website των εκδόσεων Grivas.

Η γνωστή εκδοτική εταιρεία ξενόγλωσσων βιβλίων Grivas Publications εμπιστεύτηκε την εταιρεία μας για την ανακατασκευή του νέου της διαδικτυκού τόπου.

Διαβάστε Περισσότερα ›

09 Mar 2010

Επιδοτούμενο πρόγραμμα ενίσχυσης ξενοδοχειακών μονάδων \"Digi-Lodge\" από την TotalWeb

Η TotalWeb® μετά την επιτυχημένη υλοποίηση δεκάδων έργων στο επιδοτούμενο πρόγραμμα e-services, πρωτοπορεί και στο χώρο του Τουρισμού, προσφέροντας ολοκληρωμένη λύση για την «Ενίσχυση Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Καταλυμάτων για τη Δημιουργία Διαδικτυακών Τόπων Προβολής και Συστημάτων Ηλεκτρονικών Κρατήσεων» μέσω της επιχορήγησης digi - lodge.

Διαβάστε Περισσότερα ›

28 Jul 2009

Η ανανεωμένη μας ιστοσελίδα είναι στον αέρα

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της TotalWeb είναι γεγονός. Μέσα από τον διαδικτυακό μας τόπο θα έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για όλες τις νέες τεχνολογίες διαχείρησης και προώθησης του διαδικτυακού σας τόπου, καθώς και....

Διαβάστε Περισσότερα ›

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200