Loading. Please wait...

Καταργείται το κοινωνικό δίκτυο Google+

08 Feb 2019

Όπως έχει ανακοινώσει από πέρισυ η Google, το κοινωνικό της δίκτυο Google+ (Google Plus), θα κλείσει οριστικά στις 2 Απριλίου 2019. Η εταιρεία ανέφερε ότι η μικρή απήχηση και οι προκλήσεις που γεννήθηκαν από τη συντήρηση ενός τέτοιου προϊόντος, είναι οι λόγοι πίσω από αυτήν την απόφαση.

Το γεγονός αυτό δεν θα πρέπει να ανησυχεί τους επαγγελματίες που διαχειρίζονται τα στοιχεία της επιχείρησης τους που εμφανίζονται στην αναζήτηση της Google, καθώς θα εξακολουθούν να μπορούν να το κάνουν, αφού αυτό γίνεται μέσω του Google Λογαριασμού τους (Google Sign-in), στην ενότητα Google My Busyness.

Όλοι οι λογαριασμοί Google+ και οι σελίδες Google+ που έχουν δημιουργήσει οι χρήστες εντός του δικτύου, μαζί με φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αναρτηθεί στην πλατφόρμα, θα διαγραφούν. Επίσης θα διαγραφούν τα σχόλια που έχουν γίνει σε διάφορες ιστοσελίδες ή blog, αν οι χρήστες είχαν χρησιμοποιήσει Google+ Sign-in για να σχολιάσουν.

Αν έχετε χρησιμοποιήσει το Google+ για επιχειρηματική δραστηριότητα, όπως για παράδειγμα να έχετε ακολούθους στο Google+, στους οποίους κοινοποιείτε αναρτήσεις σχετικές με προϊόντα και υπηρεσίες σας, θα πρέπει να κάνετε μια ανάρτηση, για να τους ενημερώσετε σε ποια άλλα κοινωνικά δίκτυα βρίσκεται η επιχείρησή σας, έτσι ώστε να σας ακολουθήσουν εκεί.

Για όλους όσους έχουν χρησιμοποιήσει το Google+ ως επιλογή για να κάνουν log-in σε διάφορες ιστοσελίδες, τα συγκεκριμένα κουμπιά θα σταματήσουν να λειτουργούν και θα αντικατασταθούν με login του Google Λογαριασμού τους (Google Sign-in).

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε οτιδήποτε απ' όσα έχετε ανεβάσει, η Google έχει δημιουργήσει μια ειδική σελίδα, μέσω της οποία οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να σώσουν τα δεδομένα τους, ακόμα και τα σχόλια που έχουν κάνει οι ίδιοι ή έχουν γίνει από άλλους στις αναρτήσεις τους. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εν λόγω σελίδα κάνοντας κλικ σε αυτό το σύνδεσμο:

https://takeout.google.com/settings/takeout/custom/circles,plus_one,plus_communities,stream

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200