Loading. Please wait...

Είναι έτοιμο το e-shop σας για τη φετινή Black Friday 2019;

06 Nov 2018

H «Black Friday» θα έρθει φέτος για τέταρτη φορά στην Ελλάδα την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019. Ακολουθεί και η Cyber Monday (προσφορές ειδικά για προϊόντα τεχνολογίας) στις 2 Δεκεμβρίου 2019

Η ονομασία "Μαύρη Παρασκευή" προέρχεται από τις ΗΠΑ και σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών. Είναι ουσιαστικά η Παρασκευή μετά την «Ημέρα των Ευχαριστιών», μια ημέρα που τα καταστήματα της Αμερικής περιμένουν όλο τον χρόνο, διότι πετυχαίνουν μεγάλα κέρδη. Ο θεσμός τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, και κάθε χρονιά συμμετέχουν όλο και περισσότεροι λιανέμποροι.

Όπως προέκυψε από δειγματοληπτική έρευνα της Ε.Σ.Ε.Ε. (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας) σε τυχαίο δείγμα επιχειρήσεων των κλάδων που συμμετείχαν σε Black Friday παλαιότερης χρονιάς, υπήρξε άνοδος των πωλήσεων. Επίσης όσοι διαθέτουν ηλεκτρονικό κατάστημα σημείωσαν σημαντική αύξηση του τζίρου τους τη συγκεκριμένη ημέρα.

Πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε εμείς

Η TotalWeb διαθέτει την εμπειρία και τη δυνατότητα να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας τη συγκεκριμένη ημέρα, με μια σειρά αποτελεσματικών ενεργειών και παρεμβάσεων:

  • Εικαστικές παρεμβάσεις στο website με banners, καθολική αλλαγή χρωμάτων και template website, δημιουργία banners για χρήση στα κοινωνικά δίκτυα, δυναμικά banners με αντίστροφη μέτρηση κτλ
  • Επιμέλεια και αποστολή newsletter για την ανάδειξη των σχετικών προσφορών
  • Δημιουργία - επιμέλεια ειδικής κατηγορίας Black Friday στο e-shop σας
  • Ολοκληρωμένη οργάνωση καμπάνιας στα social media
  • Οργάνωση και διαχείριση στοχευμένων διαφημίσεων χρησιμοποιώντας τα προγράμματα διαφήμισης της Google (AdWords) & του Facebook
  • Προσθήκη μηχανισμού αυτόματης δημιουργίας κουπονιών έκπτωσης κατά τη πλοήγηση των επισκεπτών στο website

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210.5907.200 ή στείλτε μας αίτημα υποστήριξης με θέμα "Black Friday - Cyber Monday", κι εμείς θα σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση για τις ανάγκες σας!

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200