Νέα Υπηρεσία: Μετατροπή website σε responsive, υποστήριξη κινητών τηλεφώνων για ιστοσελίδες

Home / Blog / Νέα Υπηρεσία: Μετατροπή website σε responsive, υποστήριξη κινητών τηλεφώνων για ιστοσελίδες
27 Feb 2014

Έχετε ένα website και επιθυμείτε να υποστηρίζει σωστά κινητές συσκευές (κινητά τηλέφωνια, tablets κτλ); Η λύση λέγεται responsive web design!

Ως responsive websites ορίζονται οι διαδικτυακοί τόποι που το περιεχόμενό τους προσαρμόζεται ανάλογα τις δυνατότητες της συσκευής που φέρει ο επισκέπτης της ιστοσελίδας (κινητό τηλέφωνο, tablet, υπολογιστής, smart τηλεόραση), με σκοπό τη βέλτιση εμπειρία πλόγησης!

Η εταιρεία μας μπορεί να ανάλαβει τη μετατροπή του website σας σε responsive γρήγορα και οικονομικά, χωρίς να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα δημιουργίας νέου ιστοτόπου. Έτσι ο ιστότοπός σας θα γίνει επιπλέον συμβατός με κινητά τηλέφωνα και tablets!

Δείτε παραδείγματα στις παρακάτω διευθύνσεις:

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

« Επιστροφή στα Νέα

Πες μας τη γνώμη σου!

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες,  για ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop), για διαδικτυακή κοινότητα (forum), κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

10/06/2020: Μήπως η ιστοσελίδα σας παρέχει δομημένα δεδομένα βάσει του προτύπου https://t.co/OZ09yexOnA; Σας ενδιαφέρει! https://t.co/U3bBS44cv1


Πληροφορίες

 

Επικοινωνία

TotalWeb - Κατασκευή eshop και ιστοσελίδων

25ης Μαρτίου 170, 13231
Πετρούπολη, Αθήνα
τηλ. 210.5907.200
(ΔΕ-ΠΑ 09:00-18:00)
e-mail: TotalWeb support