Διαδικτυακές εφαρμογές
Are you a PHP developer? We may hire you!
13 May 2017

Σε εξέλιξη ευρεία κυβερνοεπίθεση τύπου Ransomware

RansomwareΕυρείας γκάμας κυβερνοεπίθεση είναι σε εξέλιξη σε πάνω από 90 χώρες σε όλη τη γη. Στους υπολογιστές/στόχους που μολύνονται κρυπτογραφούνται όλα τα ευαίσθητα αρχεία των χρηστών (εικόνες, αρχεία κειμένου, βάσεις δεδομένων κτλ) και για την απελευθέρωση των αρχείων απαιτούνται από τους Hackers λίτρα! Στόχος της επίθεσης είναι συστήματα Windows που δεν έχουν αναβαθμιστεί μετά τις ευπάθειες που εντοπίστηκαν από τη διαρροή εργαλείων hacking που χρησιμοποιούσε για χρόνια η NSA (Υπηρεσία Πληροφοριών ΗΠΑ).

Γενικοί κανόνες προφύλαξης:
✔ Ενημερωμένο Backup - Πάντοτε κρατάτε backup των αρχείων σας σε μέσo που δεν είναι προσβάσιμο από το Internet (φορητός δίσκος, usb stick, DVD κτλ)
✔ Updates - Αναβαθμίστε τα συστήματά σας άμεσα
✔ Antivirus - Να έχετε εγκαταστημένο και πάντοτε ενημερωμένο antivirus
✔ Εγρήγορση - Αγνοείστε emails με ύποπτα επισυναπτόμενα αρχεία, ακόμα και αν ο αποστολέας είναι γνωστός σας, ενδέχεται ο υπολογιστής του να είναι ήδη μολυσμένος, οπότε και να χρησιμοποιείται για την εξάπλωση του ιού)

« Επιστροφή στα Νέα

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose pathΔεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!


Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, ιστοσελίδες τύπου Flash, για ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop), για διαδικτυακή κοινότητα (forum), κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Δείτε όλα τα Templates › 


Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!


Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

15/05/2017: Σε εξέλιξη ευρεία κυβερνοεπίθεση τύπου Ransomware Ποιοι είναι οι γενικοί κανόνες προφύλαξης... https://t.co/BebK5xfmq2
Positive SSL