Νέες δράσεις επιδοτήσεων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Home / Νέα / Νέες δράσεις επιδοτήσεων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις
Το διάστημα 13-17 Αυγούστου 2018 η εταιρεία μας θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας λόγω Καλοκαιριών διακοπών. Για οτιδήποτε χρειαστείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα υποστήριξης της εταιρείας μας, ή για επείγοντα θέματα μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό 693.7435.082
01 Aug 2018

Νέες δράσεις επιδοτήσεων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Οι νέες δράσεις Ψηφιακό Βήμα και Ψηφιακό Άλμα στοχεύουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. O προϋπολογισμός της κάθε δράσης είναι 50 εκατ. ευρώ για το σύνολο των περιφερειών της χώρας, και επιδοτείται το 50% των επιλέξιμων δαπανών.

Ποιο είναι το εύρος της επιδότησης  

Τα επενδυτικά σχέδια που επιδοτούνται μπορούν να κυμαίνονται:

  • Για το Ψηφιακό Βήμα από 5.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ
  • Για το Ψηφιακό Άλμα από 55.000 ευρώ έως 400.000 ευρώ

Ποιες επιχειρήσεις δικαιούνται την επιδότηση

Υφιστάμενες πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες πριν την ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης χρηματοδότησης έχουν κλείσει τουλάχιστον δυο πλήρεις διαχειριστικές χρήσεις και τηρούν Απλογραφικά ή Διπλογραφικά βιβλία μέχρι τις 31.12.2017, και διαθέτουν έναν τουλάχιστον επιλέξιμο ΚΑΔ (Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας) δραστηριότητας.

Επιδότηση ΕΣΠΑ Ψηφιακό Βήμα

Επιδότηση ΕΣΠΑ Ψηφιακό Άλμα

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δράση Ψηφιακό Βήμα

Δράση Ψηφιακό Άλμα

« Επιστροφή στα Νέα

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες,  για ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop), για διαδικτυακή κοινότητα (forum), κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Latest tweets

10/08/2018: Σας ενημερώνουμε ότι από Δευτέρα 13/8 έως και την Παρασκευή 17/8, η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή λόγω καλοκαι… https://t.co/1Zh0gsrnDb


Πληροφορίες

 

Επικοινωνία

TotalWeb - Κατασκευή eshop και ιστοσελίδων

25ης Μαρτίου 170, 13231
Πετρούπολη, Αθήνα
τηλ. 210.5907.200
(ΔΕ-ΠΑ 09:00-18:00)
e-mail: TotalWeb support