Loading. Please wait...

TotalWeb newsletter - Μάης 2016

27 May 2016

Αλλαγή συντελεστή ΦΠΑ 23% σε 24% από 1/6!

ΦΠΑ νησιά

Μετά την ψήφιση του τελευταίου οικονομικού νομοσχεδίου, ο ΦΠΑ υπηρεσιών και αγαθών αυξάνεται από 23% σε 24%. Επίσης αρκετά νησιά κυρίως των Κυκλάδων χάνουν το μειωμένο ΦΠΑ 17%.

Συγκεκριμένα, από 1/6/2016 θα πρέπει να ισχύει:

  1. Αύξηση του κανονικού συντελεστή ΦΠΑ από 23% στο 24% 
  2. Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ στα νησιά Αλόννησος, Σκύρος, Κάρπαθος, Θάσος, Άνδρος, Αντίπαρος, Κέα, Μήλος, Σίφνος, Σύρος και Τήνος. Για τα νησιά αυτά θα ισχύουν οι συντελεστές Φ.Π.Α. που ισχύουν και στην υπόλοιπη Ελλάδα, δηλαδή 6%, 13% και 24%. 

Να θυμίσουμε ότι για την πρώτη ομάδα νησιών (Ρόδο, Σαντορίνη, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σκιάθο), οι πλήρεις συντελεστές ΦΠΑ έχουν ήδη εφαρμοστεί από 1.10.2015 .

Για τα λοιπά νησιά στα οποία παραμένει η μείωση των συντελεστών ισχύουν οι συντελεστές 4%, 9% και 17%.

Έχετε προγραμματίσει τις απαιτούμενες αλλαγές στo e-shop σας;

Στα πλαίσια των παραπάνω αλλαγών, οι εργασίες που θα πρέπει να εφαρμοστούν στο e-shop σας είναι:

  • Αλλαγή του συντελεστή ΦΠΑ από 23% στο 24% 
  • Ρύθμιση ομάδων νομών/περιοχών, προκειμένου να υπολογίζεται ο σωστός ΦΠΑ, ειδικά κατά την έκδοση τιμολογίου 
  • Εφόσον το επιλέξετε, μαζική διαμόρφωση τιμών σε προϊόντα και υπηρεσίες, προκειμένου να απορροφηθεί η αύξηση της τιμής, προς όφελος των πελατών σας
  • Έλεγχος τιμοκαταλόγου

Εφόσον επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε για εσάς τις παραπάνω υπηρεσίες, επικοινωνήστε μαζί μας

Σε περίπτωση που έχετε ενεργό πακέτο προαγοράς χρόνου υποστήριξης/εργασιών, οι παραπάνω εργασίες μπορούν να ενταχθούν σε αυτό, ωστόσο θα πρέπει να μας στείλετε σχετικό αίτημα (μέσω του συστήματος ticketing) με τις απαιτούμενες επιθυμητές αλλαγές έως 30/5/2016 προκειμένου να είναι δυνατόν να σας εξυπηρετήσουμε στις 1/6


Διγκας new responsive website

Digas.gr: νέα αναβάθμιση, νέοι ορίζοντες!


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανανέωσης του διαδικτυακού τόπουhttp://www.digas.gr/ . Πέρα από το νέο design, η ιστοσελίδα απέκτησε αναγκαία χαρακτηριστικά για το σύγχρονο ηλεκτρονικό επιχειρείν, όπως Onepage Checkout, guest checkout, full AJAX cart, μηχανισμό cross-sales, συμβατότητα ορθής προβολής με όλες τις συσκευές (full responsive design) και πολλά άλλα! Δείτε την!

Λίγα λόγια για την εταιρεία: Η εταιρεία ΔΙΓΚΑΣ Γ. ΙΑΤΡΙΚΑ  δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας και της κατ’οίκον νοσηλείας από το 1994 έως και σήμερα. Μέσα σ’αυτά τα χρόνια έχει εξειδικευτεί στον εξοπλισμό ιατροτεχνολογικού υλικού, βοηθημάτων νοσηλείας και ορθοπεδικών ειδών, όπως επίσης κι διαγνωστικών συσκευών. Ένα μεγάλο μέρος της εταιρείας ασχολείται επίσης με τη διανομή χημικών πρώτων υλών και εργαστηριακών σκευών. Περισσότερα...

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200