Η καλοκαιρινή σειρά ρούχων της Open Fashion είναι εδώ!

17 Mar 2010

Το ανανεωμένο web site της γνωστής φίρμας ρούχων Open Fashion είναι πλέον στον αέρα με σκοπό να φιλοξενήσει την ολοκαίνουρια καλοκαιρινή collection για το 2010. Πληκτρολογήστε www.open-fashion.gr, όχι μόνο για να δείτε τα ρούχα που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι αλλα και για να αποκτήσετε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα αύτα που σας αρέσουν πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

« Επιστροφή στα Νέα

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες,  για ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop), για διαδικτυακή κοινότητα (forum), κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Latest tweets

03/01/2018: Πολύ σοβαρό πρόβλημα ασφαλείας ανακαλύφθηκε στην αρχιτεκτονική επεξεργαστών της Intel που αναπτύχθηκαν τη τελευταία… https://t.co/q4h84HTI5L


Πληροφορίες

 

Επικοινωνία

TotalWeb - Κατασκευή eshop και ιστοσελίδων

25ης Μαρτίου 170, 13231
Πετρούπολη, Αθήνα
τηλ. 210.5907.200
e-mail: TotalWeb support