Loading. Please wait...

Προσφορά Κατασκευής Ιστοσελίδας

Αποκτήστε μια διαδικτυακή λύση που θα ξεχωρίζει!

Tailor-made σχεδιασμός εμφάνισης και λειτουργικότητας

Τα τελευταία 15 χρόνια σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και υποστηρίζουμε μοναδικές ιστοσελίδες και e-shops, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες και αξιόπιστες τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Μαζί θα σχεδιάσουμε τον διαδικτυακό τόπο που ονειρεύεστε, δίνοντας πάντα προσοχή στη λεπτομέρεια, με σκοπό να αποκτήσετε ένα διαδικτυακό τόπο υψηλής αισθητικής αλλά κυρίως κορυφαίας λειτουργικότητας. Όποιες και να είναι οι ανάγκες παρουσίασης της επιχείρησης και των προϊόντων σας, θα σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας και ακόμα περισσότερα!

Διαδικτυακές λύσεις υψηλής τεχνολογίας, με αντοχή στο χρόνο

Εφαρμόζοντας αυστηρά το δόγμα «Πάντα θα βρίσκουμε χρόνο για το καλύτερο» είμαστε σε θέση να αναλύσουμε και να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας, εφαρμόζοντας τις βέλτιστες και τις πιο καινοτόμες τεχνολογικές πρακτικές. Η εταιρεία μας κατασκευάζει in-house διάφορα εργαλεία λογισμικού, τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την παραγωγικότητά σας, να μειώσουν στο ελάχιστο τους πόρους που χρησιμοποιείτε για την πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών και να ελαχιστοποιήσουν τα λάθη που προκύπτουν από χειροκίνητες διαδικασίες.

Έτσι, δεν γλυτώνετε απλά χρόνο & χρήμα, αλλά παράλληλα αυξάνετε την ικανοποίηση των πελατών σας, και αποκτάτε σπουδαία ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, έχοντας στη διάθεσή σας λύσεις κορυφαίας τεχνολογίας, με αντοχή στο χρόνο. Ας συζητήσουμε μαζί το τρόπο που εργάζεστε και εμείς θα σας προσφέρουμε τη καλύτερη λύση! 

Επικοινωνήστε με ένα εκπρόσωπό μας!

 

Ολοκληρωμένες Διαδικτυακές Υπηρεσίες!

 • Responsive web-design / ανασχεδιασμός ιστοσελίδας
 • Κατασκευή δυναμικού e-shop 
 • SEO / website optimization
 • Διασύνδεση με online market places (Skroutz, Best-Price κτλ)
 • Διασύνδεση με λίστες προϊόντων προμηθευτών, αυτόματη ενημέρωση καταλόγου
 • Παρακολούθηση και ανάλυση ανταγωνισμού, αυτόματη διαμόρφωση εμπορικής πολιτικής
 • Διασύνδεση με εταιρείες Courier για αυτόματη έκδοση vouchers / ενημέρωσης κατάστασης παραγγελίας με SMS
 • Διασύνδεση με ERPs για αυτόματη καταχώρηση παραγγελιών, έκδοση παραστατικών και ενημέρωση καταλόγου προϊόντων
 • Ειδικά εργαλεία μαζικής διαχείρισης καταλόγου προϊόντων
 • Διαδικτυακή διαφήμιση & προώθηση (AdWords, Facebook Advs, campaign planning, social media support)
 • Ανάπτυξη ειδικών αναφορών πωλήσεων
 • Ανάπτυξη κώδικα σε PHP / υποστήριξη CodeIgniter, Laravel εφαρμογών
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων σε servers κορυφαίων επιδόσεων

Είμαστε πάντα δίπλα σας!

Οι πελάτες μας είναι συνεργάτες εφ’ όρου ζωής! Τόσο κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης οποιουδήποτε έργου, όσο και έπειτα θα είμαστε δίπλα σας με κορυφαία υποστήριξη, δίνοντάς σας στοχευμένες προτάσεις και λύσεις, με υπευθυνότητα & επαγγελματισμό!
 

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή