Διαδικτυακές εφαρμογές
Are you a PHP developer? We may hire you!
17 Mar 2010

Η καλοκαιρινή σειρά ρούχων της Open Fashion είναι εδώ!

Το ανανεωμένο web site της γνωστής φίρμας ρούχων Open Fashion είναι πλέον στον αέρα με σκοπό να φιλοξενήσει την ολοκαίνουρια καλοκαιρινή collection για το 2010. Πληκτρολογήστε www.open-fashion.gr, όχι μόνο για να δείτε τα ρούχα που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας για το φετινό καλοκαίρι αλλα και για να αποκτήσετε μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα αύτα που σας αρέσουν πάντα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

« Επιστροφή στα Νέα

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose pathΔεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!


Web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, ιστοσελίδες τύπου Flash, για ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop), για διαδικτυακή κοινότητα (forum), κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Δείτε όλα τα Templates » 


Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!


Κορυφαίες λύσεις hosting!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

08/05/2015: Εσείς αναβαθμίσατε τη πλατφόρμα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Eurobank που διαθέτει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα; http://t.co/8NbuqkmDgN