Loading. Please wait...

TotalWeb newsletter - Ιουλίου 2016

04 Jul 2016

ServicesΝέες δυνατότητες στο σύστημα υποστήριξης των πελατών μας!

Έχετε εγγραφεί στο σύστημα υποστήριξης της TotalWeb; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι εξελίξαμε ακόμα περισσότερο τη παραπάνω ενότητα της ιστοσελίδας μας ("Περιοχή πελατών", πάνω-δεξιά), με στόχο την αμεσότερη και ολοκληρωμένη ενημέρωσή σας. Συγκεκριμένα, σας προσφέρουμε:

  1. Εύκολη υποβολή νέου αιτήματος υποστήριξης (χωρίς εγγραφή!)
  2. Ενημέρωση ιστορικού και πορείας των αιτημάτων σας 
  3. Ενημέρωση των υπηρεσιών που διαθέτετε, με τις αντίστοιχες ημερομηνίες έναρξης & λήξης για καθεμιά από αυτές
  4. Ενημέρωση του οικονομικού σας υπολοίπου 
  5. Πλήρη ανάλυση του ιστορικού εργασιών για κάθε "πακέτο" υποστήριξης που έχετε ενεργό

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε! 

Για να έχετε πρόσβαση στις παραπάνω υπηρεσίες, θα πρέπει να δημιουργήσετε προφίλ χρήστη ακολουθώντας το σύνδεσμο https://ticketing.totalweb.gr/signup.php , από όπου και θα συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και το κύριο email που χρησιμοποιείτε. Στη συνέχεια θα λάβετε στο email που δηλώσατε ένα μήνυμα με έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης. Ακολουθώντας τον, επιβεβαιώνετε πως είστε ο κάτοχος του email που δηλώσατε, οπότε και αποκτάτε άμεση πρόσβαση στο σύστημά μας. 

Μπορείτε να συνδέσετε επιπλέον emails στο ίδιο προφίλ χρήστη, οπότε και να έχετε πρόσβαση σε όλα τα αιτήματά σας με τον ίδιο λογαριασμό, ανεξάρτητα από το email που είχατε χρησιμοποιήσει κάθε φορά για να επικοινωνήσετε μαζί μας! 

Αν στη σελίδα υπηρεσιών δεν εμφανίζεται κάποια ενεργή υπηρεσία ή το υπόλοιπό σας, ενημερώστε μας προκειμένου να συνδέσουμε το κύριο email σας με το λογιστικό σας προφίλ.


Kivotos Events

Kivotosevents.gr: Παιδικές υποθέσεις

Το kivotosevents.gr αποτελεί το διαδικτυακό τόπο της ομώνυμης επιχείρησης διοργάνωσης εκδρομών και events για παιδιά "κάθε ηλικίας"!

Ο ιστότοπος είναι σχεδιασμένος με τη φιλοσοφία responsive web design, με σκοπό τη βέλτιστη εμφάνιση στην οθόνη οποιασδήποτε συσκευής που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (από κινητό, μέχρι Smart TV).

Σχεδιάσαμε ένα εξελιγμένο μηχανισμό πλοήγησης έτσι ώστε, η ενημέρωση των εκπαιδευτικών, των γονιών αλλά και των παιδιών να είναι απλή, γρήγορη και, πάνω από όλα, ευχάριστη υπόθεση!

Χαρείτε το!  

 

 

Μας εμπιστεύονται

Χρειάζομαι καθοδήγηση...

choose path

Δεν γνωρίζετε τι μπορεί να κάνει το Internet για εσάς; Θα θέλατε να μάθετε πως το διαδίκτυο και οι τεχνολογίες του μπορούν να σας βοηθήσουν;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις που θα απογειώσουν την επιχείρησή σας!

Web templates

web templates

Επιλέξτε το πρότυπο εμφάνισης (template) που σας ενδιαφέρει, και εμείς θα αναπτύξουμε τoν νέο σας διαδικτυακό τόπο με τις πιο σύχρονες τεχνολογίες!

Διαλέξτε ανάμεσα σε πρότυπα για στατικές ιστοσελίδες, για ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), ή για δυναμικές ιστοσελίδες, κ.ά. και εμείς θα το παραμετροποιήσούμε βάσει των αναγκών σας.

Υποστηρίζουμε το Ανοιχτό Λογισμικό!

Open source εφαρμογές

Έχετε εφαρμογή ανοιχτού λογισμικού (Joomla, Drupal, Opencart, OSCommerce, WordPress, MODx κ.ά) και ο προγραμματιστής σας σας άφησε "στα κρύα του λουτρού"; Μπορούμε να αναλάβουμε την πλήρη υποστήριξη και αναβάθμιση της πλατφόρμας Open Source που διαθέτετε!

Κορυφαίες λύσεις hosting!

hosting

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τα διαθέσιμα πακέτα φιλοξενίας που παρέχουμε τόσο σε Windows™, όσο και σε Linux web servers.

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε σημαντικά νέα γύρω από το χώρο του διαδικτύου και του ηλεκτρονικού εμπορίου!

Εγγραφή

210.5907.200